keskiviikko 6. elokuuta 2014

Parhaat tarjoukset Virosta hyödyksi - asiakaskortilla

Virossa, ihan kuten Suomessakin osan tarjouksista saa vain vilauttamalla asiakaskorttia. Monelle Viron kävijälle nämä asiakaskortit ovat todennäköisesti tuntematon juttu, mutta itse asiassa monet näistä korteista saa varsin helposti haltuunsa.

Esimerkiksi voidaan ottaa vaikkapa Tallinnan D-terminaalin läheisyydessä sijaitseva Rimi ja sen "Sinu-Rimi" kortti, jonka saamiseen riittää muutaman kirjaimen raapustaminen hakemuslomakkeeseen ja sen kiikuttaminen asiakaspalvelupisteeseen. Suurimmassa osassa näitä Rimi-kauppoja hakemuslomakkeita löytyy erilliseltä tiskiltä, johon täytetään omat osoitteet, henkilötiedot ja sähköpostiosoite. Sinulla ei siis tarvitse olla osoitetta Virossa, riittää kun sinulla on oma sähköpostiosoite ja osaat laittaa kirjaimet oikeisiin paikkoihin.

Kortti maksaa tasan yhden euron ja saat kortin heti asiakaspalvelupisteestä käyttöösi. Kortilla pääset sitten lunastamaan mahdollisesti useamman euron arvoisia tarjouksia, joten tässä tapauksessa kortin lunastaminen todellakin kannattaa. Ja se on helppoa kuin mikä. Lisätietoja kortista saat tästä.

Viron Rimissä on menossa parhaillaan Mammuttipäivät, lisää tarjouksia tästä alapuolelta:

2 kommenttia :

  1. Sinu Rimi Kortti on saatu. Hakemuksessa en laittanut kotiosoitetta, mutta sähköposti osoitteen kylläkin.

    VastaaPoista
  2. kuinka vanha pitää olla että voin saada olen 13 vuotias pystynkö saada ilman vanhempaa tämän kortin?

    VastaaPoista