tiistai 3. lokakuuta 2017

LIVIKON LAHJA VIROLLE - RUISKUKKAVIINA

Viru Valgen Ruiskukan hienoviina on Livikon lahja Virolle ja kaikille, jotka haluavat juhlia Livikon kanssa Viron vuosipäivää. Ruiskukkaviinan valmistuksessa on otettu käyttöön sekoitus hyvästä vanhasta ja upouudesta teknologiasta. 

Se valmistetaan Virossa kotimaisesta viljasta modernilla ja innovatiivisellä hiilisuodatusmenetelmällä. Ruiskukan hento ja hieno kukkainen maku lisää viinalle erikoisen vivahteen. Sen makua tislataan erityisen pitkään höyryämällä "pot still" kuparikattilassa. Kukkien hennot kukkalehdet käsitellään erikoisessa korissa höyrykattilan sisällä.

Kyseessä on uusi ja erikoinen menetelmä – yleensä yrtit kypsytetään keittämällä ne pirtuliuoksessa. Höyrytislaus tapahtuu matalammalla lämpötilalla ja se auttaa eristämään kasveista myös lämpötilalle herkimmät aromaattiset yhdistelmät. Näin kypsyykin erityisiä makuja rakastavalle nautiskelijalle viina, joka tarjoaa suurta nautintoa ja iloa.

Lue lisää syyskuun alussa ilmestyneestä Livikon Hinnastokatalogista. Tilaa Livikon Lahja Virolle Livikosta tai hae paikan päältä.


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti