tiistai 17. lokakuuta 2017

Tallinnan Ravintolaviikko 2017 Syksy tulee - varaa oma paikkasi!

Se on taas täällä. Supersuosittu Tallinnan ravintolaviikko tarjoaa jälleen edullisia mutta ah niin maistuvia makuelämyksiä kiinteään hintaan. 48 Tallinnan eri ravintolaa tarjoaa upeita ruokaelämyksiä kahdessa eri hintakategoriassa. Mikäli olet menossa Tallinnaan 1.-7.11.2017 välisenä aikana, tee omat varauksesi ja osta liput lounaalle tai illalliselle!Yhteensä siis 48 eri tallinnalaista ravintolaa osallistuu Tallinn Restaurant Week 2017 Autumn eli Tallinnan Ravintolaviikko 2017 Syksy - kampanjaan. Sen aikana  osallistuvat ravintolat on jaettu kahteen eri kategoriaan ja ravintolat tarjoavat ruokailua kiinteään hintaan.

Ensimmäisessä kategoriassa olevat ravintolat tarjoavat lounasta 10 eurolla ja illallista 20 eurolla. Toisessa kategoriassa lounaan saa 15 eurolla ja illallisen 30 eurolla. Jotkut ravintolat osallistuvat vain illallistarjoiluun, mutta se ei välttämättä tarkoita sitä, että ne eivät olisi lounasaikaan auki.

Voit katsoa jokaisen ravintolan kohdalta mitä ruokia ravintola tarjoaa ja millä hinnoilla. Linkit ohjautuvat Tallinna Ravintolaviikon 2017 englanninkielisille sivuille. Ravintolalistaan ja tarjontaan voit tutustua suoraan Tallinn Restaurant Week 2017 sivuilla.

Paikkavaraus ja lipunmyynti alkaa 22.10.2017 klo 10:00, joten kannattaa olla valppaana jos aiot saada omaan suosikkiravintolaasi paikan näillä hinnoilla. Tarjolla on huikeita makuelämyksiä huikean edulliseen hintaan! Nämä hinnat ovat siis voimassa ainoastaan netin kautta varattuihin pöytävarauksiin. Lue lisää TRW:n sivuilta miten homma toimii. Maksimissaan voit varata kerralla kuudelle ja vähintään kahdelle henkilölle paikan ravintolasta.


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti