torstai 5. lokakuuta 2017

TÄYSIN UUSI NORDE CENTRUM AVATAAN KAHDEN VIIKON PÄÄSTÄ!

Tallinnan satamassa monet ovat olleet pitkään ihmeissään Norde Centrumin remontin kanssa. Mihin ihmeeseen sitä nyt pitäisi mennä ruokakauppaan kun se Rimikin on remontissa ja Norde Centrumin laajennus on kesken? No, kohta tämä upouusi suomalaisturistien vakio-olohuone Tallinnassa taas aukeaa. Ja nyt on luvassa todella paljon hienompi kauppakeskus.Uuden Nautica Tallinna avajaiset ovat torstaina 19.10.2017


Erilaisia kauppoja tulee uudessa Nauticassa olemaan paljon enemmän kuin aikaisemmin ja löytyy sieltä se tuttu Rimi Hüpermarket. Uudistetun Norde Centrumin avajaisia vietetään tasan kahden viikon kuluttua, torstaina 19.10.2017. Samalla keskus muuttaa nimensä Nautica Keskukseksi. Norde Centrumin Facebook-sivut on myös jo muutettu Nautica nimelle. Norde Centrum laajennus on siis vihdoinkin lähes valmis.

Tarjolla on erilaisia ravintoloita, kauppoja, aktiviteetteja ja monta tuttua liikettä jotka löytyivät kauppakeskuksesta jo ennen laajennusremonttia. Mm. BabyBack Ribs - ravintolan kotisivuilta löytyy ravintola Nautica -nimellä. Ravintolaketju päätti siirtää Kristiine-keskuksessa sijainneen ravintolan nyt lähemmäksi satamaa. Instrumentarium tarjoaa jo mahdollisuutta varata näöntarkastusta alkaen 19.10.2017. Juustukuningad liike hehkuttaa myöskin kotisivuillaan avaavansa juustopuodin uudessa Nautica keskuksessa. Monen muun yrityksen työpaikkailmoituksia on myös näkynyt pitkin kesää ja syksyä, haussa on ollut iso määrä työntekijöitä Nauticassa aloittaviin tai sinne siirtyviin yrityksiin.


Ulkoseinään tulee mm. 26,4m x 2,4 m kokoinen LED-seinä (digiekraanid.ee)

Vuoden takaiseen esittelyvideoon pohjautuen, kauppakeskuksesta näyttää tulevan ihan suunnitelmien mukainen ostoskeskus, joka taatusti houkuttelee entistä enemmän suomalaisia viihtymään ja tekemään ostoksia lähellä Tallinnan molempia satamia. Vuoden sisällä rakennettava siltayhteys A-ja B-terminaaliin lisää entisestään kävijöitä, ainakin siihen saakka kunnes lähelle rakennettava Porto Franco -ostoskeskus ja Prisma valmistuvat. Mutta siihen menee vielä hetki jos toinenkin.

Katso tästä videolta miten vuosi sitten esiteltiin tulevaa kauppakeskusta. Nyt alkaa olemaan valmista.


Norde Centrum, joka jatkossa tunnetaan Nautica keskuksena, ei ole ihan vielä valmis, mutta 15 sekunnin välein päivittyvien webkamerakuvien perusteella kauppakeskuksessa käy kova kuhina. Parkkipaikka on melkein valmis ja viimeisiä viimeistelytöitä tehdään vielä ennen avajaisia. Parkkipaikkakameran vaihtuvaa kuvaa voit katsella tästä linkistä.Isosta remontista ja uudisrakentamisesta huolimatta Calle on päässyt ensimmäisenä täysin uusiin tiloihin. Jo jonkin aikaa Callen lippulaivamyymälä on palvellut asiakkaita Norde Centrumin D-terminaalin -puoleisessa päässä. Iso myymälä tarjoaa varsin isot valikoimat ja tämä sisääntuloväylä tulee taatusti tutuksi miljoonille suomalaisille. Pääset seuraamaan tämän laidan liikennettä myös 15 sekunnin välein päivittyvän webkameran välityksellä. Katso kuvaa tästä.


Nautica keskus (ent. Norde Centrum) avataan 19.10.2017. 
Oletko paikalla?


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti