keskiviikko 1. marraskuuta 2017

Callen mahtavat tarjoukset marraskuulle!

Calle, tuo uudessa Nautica-keskuksessa ja D-terminaalia vastapäätä palveleva alkoholikauppa latasi marraskuulle hieman tavallista enemmän tarjouksia tiskiin. Uuden kauppakeskuksen myötä asiakkaat varmasti löytävät tiensä entistä helpommin tähän turistien olohuoneeseen.

Marraskuun tarjoukset voit tilata ennakkoon Callen verkkosivujen kautta, voit toki myös sopia noudon vasta joulukuun puolelle, marraskuun hinnoilla. Tilaushetki määrittelee ostohinnan, joten nyt kannattaa hankkia juomat pikkujouluun, jouluun ja tietenkin myös uuteen vuoteen. Katso tarjouskuvaston kuvat tästä alapuolelta tai klikkaa itsesi Callen tarjouskatalogiin. 

Klikkaa tästä katalogiin

Tarjolla on siis muutakin kuin alkoholituotteita, kannattaa tarkastaa Callen herkkuosaston tarjoukset myös. D-terminaalia vastapäätä on myös irtokarkkeja myynnissä, voit myös ostaa irtokarkkeja kokonaisissa laatikoissa. Kysy lisää myymälästä!

Klikkaa tästä katalogiin

Calle tuo Viroon hieman tavallisesta poikkeavia viinejä suomalaisille tuttujen viinien lisäksi, mutta vaikka hinnat ovat "kyykkyviini" -tasoa, kannattaa maistaa josko näistä löytyisi oma suosikki. Kolme laatikkoa hintaan 26,99€, siitä vaikka pikkujoulubileisiin kolme yhden hinnalla Suomen hintoihin verrattuna.

Klikkaa tästä katalogiin

Antiche on voittanut mm. Hesarin viinilaatikkotestin ja hinta 12,99€ on suorastaan naurettavan halpa verrattuna siihen, mitä tämä punainen nektari Suomessa maksaa. Arvaatko hinnan? Käy katsomassa Alkon sivuilta. Ja laita tuotetta tilaukseen, ei näitä varmasti kaikille riitä kun sitä saa halvemmalla kuin kaksi Alkon hinnalla...

Klikkaa tästä katalogiin

Kuohuvaa ja vähän väkevämpää. Litran Jekku-pullo tarjouksessa 19,99€, Alkossa sama pullo maksaa tätä nykyä 39,90€. Oletko muuten maistanut jo Vana Tallinn 100v Eesti Vabariik juhlalikööriä?

Klikkaa tästä katalogiin

Vahvempaa alkoholia edustavat Konjakit, Rommit ja Viskit. Litran Remy Martin Callesta 60,99€, Alkossa samaa ainetta 56,90€, mutta pullokin on sitten kolme desiä pienempi. Litrahinta on Alkon sivujen mukaan 81,16€, joten säästäähän tässäkin.

Klikkaa tästä katalogiin

Barska Vodka on varmasti yksi Viron tämän hetken halvimmista vodkista ja kyllähän tuolla nyt Glögit terästää ja ikkunat sulattaa jos sikseen tulee. Käy pistämässä omat tilaukset ennakkotilaukseen ja nouda joko Nauticasta tai D-terminaalia vastapäätä. Maksaa voit vasta paikan päällä. Tarkista koko mainoskatalogi tästä ja siirry Callen sivuille tilaamaan tuotteet odottelemaan noutoasi.Ei kommentteja :

Lähetä kommentti