perjantai 3. marraskuuta 2017

Livikosta kuohujuomat isoon ja pieneen juhlaan!

Livikon kuohuviini ja sampanjavalikoimasta löydät varmasti omat suosikkisi. Katso tarjoukset tai tilaa etukäteen omaa suosikkijuomaasi odottelemaan noutoa Tallinnasta. Oli valintasi sitten espanjalainen Cava, italialainen Prosecco tai vaikkapa ranskalainen Sampanja, nämä löydät Livikon kattavasta valikoimasta.

Vuoden 2017 loppu on melkoista juhlan aikaa. Marraskuussa käynnistyy pikkujouluaika, jota jokainen varmasti juhlii omalla tavallaan. 6.12.2017 vietetään Suomen 100v juhlaa juhlallisin menoin ja monen joulupöytään kuuluu myös kuohujuoma ainakin aperitiiviksi. Eikä tule unohtaa vuoden 2017 vaihtumista 2018 vuoden puolelle, tuolloin kuplajuomaa eli kuohuviiniä ja sampanjaa kulutetaan ennätysmäärä!Kuohuviini tai sampanja kruunaa upeasti juhlan kuin juhlan ja Livikon valikoimasta löydät jopa 200 erilaista tuotetta tästä kategoriasta. Tutustu valikoimaan ja tilaa vaikkapa "maistelulaatikko" tai muutama laatikko omaa suosikkijuomaa.

Vuoden 2017 kuohuviiniä kaksi yhden hinnalla!


Erityinen suositus menee Suomessa vuoden 2017 alussa valittuun  vuoden kuohuviiniin, Freixenet Elyssia Gran Cuvee Cava Brut -tuotteeseen. Suomen Alkossa tämän Cavan hinta on 19,98€, Livikosta samaa tuotetta saat hintaan 9,95€! Joten tätä tuotetta saat periaatteessa kaksi yhden hinnalla kun vertailussa on Liviko ja Alko. Siirry Livikon tuotesivulle tästä tai klikkaamalla tuotekuvaa. Lue Viinilehden arvio tästä tuotteesta.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti