perjantai 10. marraskuuta 2017

Swinger.ee deittisivuston kautta Tallinnan parinvaihtobileisiin

Tallinna Tutuksi –toimitukseen suorastaan satelee tai ainakin ropisee kysymyksiä siitä miten ja missä näitä kohistuja parinvaihtobileitä Tallinnassa oikein järjestetään. Ja miten niihin pääsee mukaan. Pienen selvittelyn jälkeen pääsimmekin hieman haastattelemaan näiden suosittujen bileiden järjestäjää. 


Monet vakiokävijät taitavat tuntea nimen ”Viron Max”, joten käytetään hänestä tässäkin jutussa tätä nimeä näiden bileiden järjestäjänä. Viron Max kertoi toimitukselle että parinvaihto- eli swinger-bileitä on Tallinnassa järjestetty jo yli 12 vuotta ja nämä bileet ovat tarkoitettu lähinnä pariskunnille ja naisille. Hyvin vähän näihin bileisiin päästetään miehiä ilman kumppania, mutta poikkeuksiakin on. Luonnollisesti nämä tapahtumat ovat K-18, eli tarkoitettu vain ja ainoastaan aikuisille. Bileet eivät ole ilmaisia, mutta tuo summa selviää kysymällä.

Näissä tapahtumissa on paikalla yleensä n. 10-15 pariskuntaa ja keski-ikä vaihtelee siinä 30-40 ikävuoden välillä. Toki tapahtumissa on myös nuorempia ja myös vanhempia kävijöitä, satunnaisia vierailijoita ja jo pidemmän aikaa tämän harrastuksen parissa viihtyviä. Viime aikoina bileitä on järjestetty Tallinnan vanhassa kaupungissa sijaitsevassa huoneistossa, johon mahtuu jopa 60 ihmistä. Huoneistossa on isot huoneet ja ovia ei ole mahdollisuus lukita. Huoneiston sijainti luovutetaan vain kyseisiin bileisiin osallistuville.

Tärkeä asia näissä bileissä on luotettavuus ja luottamuksellisuus ja se että seksi on sallittua vain kondomin kera. Kaikki mitä tapahtuu bileissä, se myös jää bileisiin. Osallistujilta kerätään mm. kännykät ja muut laitteet talteen väärinkäytösten välttämiseksi.


Swinger.ee –deittisivuston kautta bileisiin


Näihin tapahtumiin voi ilmoittautua rekisteröitymällä ensin ilmaiseksi deittisivustolle nimeltä Swinger.ee. Deittisivusto toimii suomenkielellä, joten rekisteröityminen on helppoa ja vaivatonta. Kun olet antanut rekisteröinnin yhteydessä käyttäjänimesi ja sähköpostiosoitteesi, saat vielä sähköpostiosoitteeseesi vahvistusviestin. Viestin linkkiä painamalla pääset Swinger.ee sivuille täyttämään omat perustietosi ja selaamaan sivustoa ja tutustumaan muihin käyttäjiin. Sivustoille on rekisteröitynyt jo satoja suomalaisia miehiä ja naisia. Ja heitä tulee koko ajan lisää. Swinger.ee on ensisijaisesti deitti-sivusto, jossa voi tutustua toisiinsa ja sopia treffejä.


Sivuston foorumilta löydät lisätietoja tulevista Swinger Partyistä ja päivämääristä ja sähköpostiosoitteen jonka avulla pääset liittymään näihin marraskuun bileisiin. Tapahtumaa mainostetaan tapahtumana uteliaille ja avoimin mielin liikenteessä oleville pariskunnille. Myös sinkkunaiset ja naisparit ovat tervetulleita. Lisätietoja voi kysyä forumilta max76 –nimimerkiltä vaikkapa yksityisviestillä. Sen verran tiedämme bileiden järjestämispaikasta, että se on aivan Tallinnan keskustassa, Vanhassa Kaupungissa.

Tänään 10.11.2017 sai Tallinnassa ensi-iltansa myös Svingerid -elokuva:Seuraavat bileet marraskuun loppupuolella


Tapahtumia järjestetään kuukausittain ja seuraavat bileet osuvat siis marraskuun loppupuolelle. Tarkka päivämäärä löytyy Swinger.ee –sivuston foorumilta ja bileisiin ilmoittautuneille tuo tieto ja bileiden järjestämispaikka on luonnollisesti jo nyt tiedossa. Vielä on kuitenkin aikaa ja tilaa tarjolla näihin bileisiin osallistumiseksi, joten mikäli olet kiinnostunut, tiedät mitä tehdä. Bileiden teema on tällä kertaa ”For Hugh Hefner Memory – Naked Bunny” ja ne järjestetään edesmenneen Hugh Hefnerin muistoksi. Uskallatko lähteä mukaan? Rekisteröidy Swinger.ee -sivuston käyttäjäksi, tutustu muihin ja ota osaa bileisiin. Niin tekevät jo kymmenet ja sadat muutkin suomalaiset.
Ei kommentteja :

Lähetä kommentti