maanantai 7. toukokuuta 2018

Kesä tulee - mökin juomavarastot kerralla kuntoon Livikosta!

Kevät taittuu pikku hiljaa kesän puolelle ja pian on varmasti jo se kauan odotettu kesälomakin edessä. Unelmoitko jo kuumista kesäpäivistä ja raikkaista juomista? Kuumia kesäpäiviä emme voi luvata, mutta juomat voit hakea vaikkapa Livikosta, näistä erinomaisista tarjouksista löytyy jokaiselle jotakin.

Kesällä nestetasapainon ylläpitäminen on yllättävän tärkeä homma ja yleensä kesällä on lupa hieman rentoutua sihijuoman parissa. Grillaatpa sitten auringolla itseäsi tai herkkuja grillissä, muista hakea ajoissa Tallinnasta juomat kesään. Tallinnasta saa edelleen tuotteita edullisemmin kuin Suomesta ja päiväristeily Tallinnaan tai vähän pidempi reissu piristää muutenkin.

Katso päivän hinta näille tuotteille ja nappaa parhaat tarjoukset omaan ostoskoriisi!


Nyt on se oikea aika hakea juomat mökille tai vaikkapa kesähäihin, jos tulossa on valmistujaiset, tiedät mistä löydät lähimaastosta juomat kaikkein edullisemmin. Tilaa tuotteet ennakkoon odottamaan Livikon myymälään ja voit olla varma että saat juuri niitä tuotteita kesäjuomaksi joita olet halunnutkin!

Tilaa tuotteet Viroon!


Muistathan että voit Virossa tilata juomat vaikkapa lomapaikkasi ovelle tai lähistöllä sijaitsevaan pakettiautomaattiin. Lue lisää Livikon sivuilta ja hoida lomajuomat kuntoon netin kautta.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti