keskiviikko 23. toukokuuta 2018

Tallinna tarjoukset samasta paikasta

Monelle Tallinnassa useasti käyvälle, tai ainakin Tallinnan tarjouksia usein vilkuilevalle on Superhind -sivusto varsin tuttu. Säännöllisesti päivittyvä sivusto tarjoaa tuoreimmat tarjoukset suurimpiin ja vähän pienempiin ruokakauppoihin, samoin samalta sivustolta löytyvät myös muut tärkeimmät tarjouskuvastot.


Superhind -sivustolta löytyvät niin Rimi, Maxima, Prisma, Maksimarket, Konsum, A ja O, Delice, Comarket kuvastot, toki omat katalogit ovat myös Rimi hüpermarketille, Selverille, Kaupmees -tukulle ja Aldar Marketille. Näiden lisäksi sivuilta voi myös löytyä vaihtelevasti myös muita katalogeja, joten kannattaa vierailla sivuilla usein katsomassa uusimmat tarjoukset Tallinnaan.


Suosittelemme myös tutustumaan Jysk, Sotka, Koduekstra ja Home4you kuvastoihin, näistä voit löytää matkallesi varsin edullisia tarjouksia. Kodinkoneita edulliseen hintaan voit löytää esimerkiksi ONOFF tai Expert -liikkeiden katalogeista.


Tiettyjen rakennustarvikkeiden ja pihatuotteiden hakeminen Virosta ja Tallinnasta on edelleen edullista ja halvempaa kuin Suomesta ja täältä sivustolta löydät ajankohtaiset katalogit, joissa löytyy erinomaisia tarjouksia. Katso mitä K-Rauta, Bauhaus, Bauhof, Espak, TööriistaMarket, FEB ja Ehituskeskus tarjoaa. Näiden lisäksi kannattaa toki hyödyntää yritysten nettisivuilta ja kaupoista löytyvät erikoistarjoukset.

 

Näiden katalogien lisäksi sivuilta löytyvät mm. Euroapteek ja Benu apteek kuvastot, pääseepä sivujen kautta lukemaan myös Tupperwaren ja Büroomaailm -kuvastoja.

Katso mitä SuperHind -sivusto tarjoaa juuri nyt luettavaksi! Sivuilta löydät myös Taksien hintavertailun. 

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti