maanantai 5. marraskuuta 2018

Tallink Siljan Club One kortit uudistuivat - tiedätkö omat etusi ja tarjoukset?

Tallink Siljan Clubikortit kokivat visuaalisen uudistuksen. Osana yhtiön isompaa visuaalista uudistusta monelle tutut kanta-asiakaskortit kokevat uudistuksen, etujen pysyessä ainakin toistaiseksi samoina. Tiedätkö sinä mihin kaikkiin etuihin ja tarjouksiin olet Club One -asiakkaana oikeutettu? Lue eteenpäin.

Ainahan uusi on erilainen kuin se vanha mihin on tottunut, mutta kieltämättä vanhat kortit alkoivat olla jo hieman aikansa eläneet ja uusiin silmä tottuu taatusti nopeasti.
Tallink Siljan uudet Club One -kortit!

Tyylikästä settiä, on meidän "tuomiomme". Samaa designia on löydettävissä Tallink Siljan Club One sivuilla ja marras-joulukuun kanta-asiakkaille tarkoitetussa tarjouslehdessä.

Ainakaan toistaiseksi ei ole saatu kolmen eri tason lisäksi ylimääräisiä tasoja, vaan mennään edelleen Club One Bronze, Silver ja Gold tasoilla. Moni ahkera reissailija kaipailisi jo Platinatasoa tähän rinnalle, ehkä sitten joskus ensi vuosikymmenellä?


Tiedätkö kaikki etusi Tallink Siljan korteilla? Klikkaa linkeistä ja katso mitä kaikkia etuja omalla kortillasi saat! Kannattaa myös säännöllisesti käydä päivittämässä mitä kaikkea onkaan eri kohdemaissa tarjolla. Tiesitkö esimerkiksi mitä kaikkia etuja saat Suomessa, Ruotsissa, Virossa ja Latviassa? Eri tasoilla on hieman eri edut, katso ne tästä:

Etkö ole vielä Club One jäsen? Liity tästä.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti