torstai 22. marraskuuta 2018

Tutustu Livikon viinatehtaaseen - Tallinnan keskustassa!

Liviko on avannut ryhmille mahdollisuuden tutustua omaan legendaariseen mutta moderniin tuotantolaitokseensa Tallinnassa. Aivan Tartu Maanteen vieressä, osoitteessa Masina 11 (n. Stockmannin ja Ülemiste-keskuksen puolessa välissä) sijaitseva rakennus ottaa vastaan ryhmiä, jotka ovat kiinnostuneita Livikon 120 vuotisesta historiasta, sen tuotteista ja niiden valmistamisesta. 

Tänä päivänäkin vilkkaassa toiminnassa olevassa Livikon tehtaassa vieraileville ryhmille näytetään tehtaan työskentelyaikoina miten nykyään yhdistyy modernit tekniikat ja kokemuksen tuoma tietotaito ja miten eri tuotteiden valmistus tehtaassa etenee alusta loppuun. Kierroksen aikana Liviko laboratoriossa näytetään miten eri tuotteiden tuotevalvontaa suoritetaan ja kuinka tarkkaa käytettävien raaka-aineiden tarkastaminen oikein on.

Ryhmät pääsevät myös vierailemaan uudessa Livikon interaktiivisessa museossa ja täällä keskitytään tunnetuimpien tuotteiden kuten Vana Tallinn -liköörin, legendaarisen Viru Valge-vodkan ja Crafters ginin syntyhetkiin ja valmistukseen.  Todellä mielenkiintoinen vierailukohde ja uutta tietoa tulee jokaiselle, vaikka olisikin näitä tuotteita nauttimut jo useamman kerran.

LAB eli Liviko Academy of Beverages tarjoaa myös mahdollisuuden eri tuotteiden maistelemiseen huippuluokan sommelierien ja baarimikkojen johdolla. Samalla voi kysellä eri tuotteista kuten viini, gini tai erilaiset cocktailit. Juoma-akatemia LAB on myös varattavissa yrityksille ja yksityistilaisuuksiin esimerkiksi drinkkikouluihin tai tastingeihin, mukaan mahtuu jopa 45 henkilöä.


Liviko tarjoaa kolmea erilaista kierrosta

Perinteinen kierros - Livikon viinatehtaan kierros tarjoaa mahdollisuuden tutustua Livikon tuotevalikoiman valmistamiseen, historiallisiin rakennuksiin ja upouuteen interaktiiviseen museoon. Halukkailla on myös mahdollisuus osallistua nykyaikaiseen maisteluhetkeen tai sommelieri ja baarimikon luotsaamaan juomatutustumiseen. Harvinainen tilaisuus nähdä miten juomien valmistus etenee ja miten materiaaleista muodostuu valmist tuote. Opastus viroksi, venäjäksi ja englanniksi.

Kierroksen kesto 1,5 - 2 tuntia, hinta 18€ / henkilö (ryhmät 6-15 henkilöä)

Premium kierros - samanlainen kuin perinteinen kierros, mutta tunnin verran pidempi ja tähän kierroksene sisältyy myös drinkinvalmistuksen mestarikurssi LAB juoma-akatemisassa.

Kierroksen kesto 2,5 - 3 tuntia, hinta 40€ / henkilö (ryhmät alkaen 10-15 henkilöä)

Räätälöity kierros - Liviko järjestää myös kokonaan räätälöityjä kierroksia tehtaallaan, näistä voidaan sopia yksityiskohtaisesti keston kuin aktiviteettienkin osalta. Hinta alkaen 1000 euroa per ryhmä.

Vierailijoiden tulee luonnollisesti olla vähintään 18 vuotiaita. Hygieniasääntöjen mukaan tehdaskierroksella pukeudutaan erilliseen suoja-asuun. Kuvaaminen tehtaassa ei ole sallittua, sen sijaan interaktiivisessa museossa ja Livikon juoma-akatemiassa (LAB) kuvien ottaminen on sallittua.

Varaa omalle ryhmällesi kierros Livikon tehtaalla, jos KGB-museot ja muut mukavat on kierretty, tässä oiva seuraava kohde! Lisätiedot ja yhteystiedot löydät osoitteesta https://liviko.ee/distillery/

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti