tiistai 6. marraskuuta 2018

Vana Tallinn uutuus Livikosta: Vana Tallinn Wild Spices

Vana Tallinn -likööri on varmasti melkein jokaiselle Tallinnan kävijälle todella tuttu. Makea likööri jossa potkuakin on varsin mukavasti, 35% verran. Tämän loppuvuoden 2018 uutuusmaku on Vana Tallinn Wild Spices eli Vana Tallinn Villit Mausteet vapaasti suomennettuna.

Maailman tunnetuin virolainen likööri valmistetaan edelleen samalla salaisella reseptillä ja tällä kertaa tuohon reseptiin on lisätty rohkeasti lämmittäviä mausteita – täydellisesti sopivaksi syksyyn ja talveen. Ja toki myös sitten kevääseen ja kesään kun niiden aika taas koittaa.

Vana Tallinn Wild Spices ei ole ihan niin makea kuin perustuote ja se johtuu mausteista, joita tähän likööriin on nyt lisätty. Maku koostuu erilaisista pippureista, tähtianiksesta ja inkivääristä. Jamaikalainen rommi, huolella valitut luonnolliset mausteet, hunaja, sitruksen kuoret ja pippurit antavat sille ainutlaatuisen, viipyilevän maun.Myyntipullo on tuttu ja turvallinen Vana Tallinn -pullo, jonka valmistamiseen on saatu inspiraatio Tallinnan Vanhan Kaupungin torneista. Tyylikkään yksinkertainen etiketti on paikoillaan ja lisäksi pullosta löytyy lisäetiketti jossa on esiteltynä tuotteessa suurimmassa roolissa olevat mausteainesosat. Tarjoilusuositus on jääkylmänä, mutta kyllähän tuo hieman lämpimämpänäkin menee jopa aperitiivina tai palanpainikkeena aterian jälkeen.

Alkossa perus Vana Tallinn 0,5 litraa maksaa 18,50€, tätä uutuutta ei ainakaan toistaiseksi Alkosta saa. Livikossa hinta Vana Tallinn Wild Spices pullolle (0,5l) on 8,99€.

Pikkujoulujuomat haetaan edelleen Tallinnasta


Sesonki on selvästi alkanut ja nyt hintatietoiset matkaajat hakevat juomat pikkujouluihin ja jouluun Tallinnasta. Synkkä tie Latviaan ei houkuttele niin paljon kuin kesällä ja päiväristeilyn aikana jää aikaa muuhunkin kuin Via Balticalla köröttelyyn. Ja kun teet Livikoon ennakkotilauksen – maksat tuotteet paikanpäällä – lastaat tilatut tuotteet autoon tai vaikka matkalaukkuun, säästät edelleen aikaa muihin aktiviteetteihin Tallinnassa.

Oletko jo ennakkotilannut tuotteita Livikosta? Kokeile – se on todella helppoa ja vaivatonta ostamista. Ja muista lisätä ostoskoriin myös Vana Tallinn Wild Spices tuotetta, nämä menevät tällä hetkellä kuin kuumille kiville.

Katso kuumimmat tämänhetkiset tarjoukset Livikon sivuilta ja tee ennakkotilaus. Varmistat tuotteiden saamisen juuri tällä hinnalla, vaikka ehtisit Tallinnaan hakemaan tuotteita vasta joulukuun puolella!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti