maanantai 11. maaliskuuta 2019

Livikon viskivalikoima - Tallinnan suurin!

Livikolla on tunnetusti Tallinnan suurin viskivalikoima. Monet viskinystävät ovatkin ottaneet Livikon valikoiman omakseen, sillä täältä löytyy usein hyvillä hinnoilla viskejä, joita Suomen Alkosta ei saa edes tilaamalla. Vaikka Livikon suurin myymälä sijaitsee lähellä D-terminaalia, isoin viskivalikoima on viskimyymälänä tunnetussa, Mere pst. 6 -osoitteessa sijaitsevassa myymälässä.
Livikollahan on Tallinnassa kolme myymälää ja nimenomaan tämä myymälä on profiloitu viskimyymäläksi - eikä syyttä, valikoima on todella mahtava! Käy poikkeamassa ensi Tallinnan-reissullasi. Kummastakin terminaalista on n. kilometrin kävelymatka Livikon Viskimyymälään ja autollakin pääsee myymälän välittömään läheisyyteen varsin mukavasti.


Nykyään myynnissä on mm. maailman savuisin mallasviski, Bruichladdich Octomore 8.1 Sc Barley 59,3% 0,7l. Livikon verkkokaupasta erilaisia viskejä on jo yli 250 kappaletta ja lisää tulee!

Livikon verkkokaupassa voit lajitella tuotteita hinnan mukaan, samoin esille saat myös uutuudet ja suosituimmat viskit. Suosittelemme tilaamaan omat hankinnat etukäteen haluamaasi liikkeeseen, näin varmistat sen että saat juuri ne tuotteet joita haluatkin. Toki aina kannattaa jättää tilaa myös heräteostoksille, kun käyt noutamassa ja maksamassa tilatut tuotteet.

Käy Livikon sivuilla myös lukemassa uusin Liviko -kuvasto, uunituore opus sisältää jälleen paljon tarjouksia ja mielenkiintoista tietoa eri juomaryhmistä.


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti