torstai 14. maaliskuuta 2019

Tallinnan uusi kaunotar on tässä - Excalibur Limusiini!

Luxlimun uusin limusiini, Chrysler VIP Chrystal 300 kääntää päitä Tallinnan kaduilla, mutta sitä samaa tekee myös tämä kaunotar. Excalibur Retro Kit Limusiini on taas täällä - entistä ehompana! Mukavaa vaihtelua ja arjen luksusta perinteiseen Tallinnan-matkaan? Kyllä.

Jotkut teistä ovat jo aikaisemmin päässeet tämän helmen kyytiin, mutta tauon aikana käytännössä kaikki auton tekniikka laitettiin kokonaan uusiksi - joten kyseessä on melkein täydellisesti uusi limusiini! Iso homma, mutta todellakin kaiken vaivan ja mitä ilmeisimmin myös rahan arvoinen remontti! Oletko bongannut tämän Luxlimun ehkä hieman erikoisen näköisen limusiinin liikenteessä Tallinnan kaduilla? Lue eteenpäin, koodilla saat tuntihinnasta kympin pois!

Luxlimu, Excalibur, Tallinna tutuksi, Limusiini, Limusiinitarjous
Kukapa ei tämän kyytiin haluaisi? Kuva (c) www.luxlimu.ee

 Excalibur Retro Kit Limusiini


Limusiinilla ajo voi olla mukavaa ihan yksikseen, mutta isommalla porukalla se on paljon hauskempaa. Excaliburin kyytiin mahtuu kerralla 1-8 henkilöä, joten pääsette ajamaan vaikkapa vähän isommalla porukalla. Ja mikäli teitä on yli 8 henkilöä, Luxlimulla on myös muita limusiinejä letkan jatkoksi! Katso tämän limusiinin tarkemmat speksit täältä.

Luxlimu, Excalibur, Tallinna tutuksi, Limusiini, Limusiinitarjous
Hieman erilainen, spesiaali limusiini! Kuva (c) www.luxlimu.ee

Alennus Tallinna tutuksi -lukijoille!


Luxlimu haluaa antaa Tallinnatutuksi -sivuston lukijoille mainion alennuksen limusiinikyydeistä ja myös sinä pääset hyötymään tästä mainiosta tarjouksesta. Olisiko tässä esimerkiksi kaveriyllätys seuraavalle Tallinnan-matkalle tai vietkö vaikkapa puolisosi ostosmatkalle Tallinnaan? Varaa huikea elämys vaikka koko päiväksi ja katso mitä kaikkea Tallinna tarjoaa! Kerro Svenille koodi TALLINNATUTUKSI!

Tilaa jopa kahdeksalle hengelle! Kuva (c) www.luxlimu.ee

Limusiinin varaaminen Luxlimusta on helppoa. Voit tehdä tiedustelun nettisivujen www.luxlimu.ee kautta, tai sitten voit soittaa numeroon +372 59 199 199. Luurista vastaa monelle Tallinnassa käyneelle tuttu ja palvelualtis Sven. Ja jos ei vastaa (toisinsanoen on parhaillaan kuskaamassa iloisia limusiinivieraita), laita viesti Svenille vaikkapa Whatsup -palvelun kautta. Kaiken hyvän lisäksi Sven puhuu myös hyvää Suomea ja tuntee Tallinnan ja lähiseudut kuin omat taskunsa!

Osallistu kilpailuun - voita tunnin limusiinilahjakortti!


Nyt voit osallistua Tallinnatutuksi.fi sivun Facebook-sivuilla kilpailuun, jossa yksi onnekas voittaja voittaa tunnin limusiinilahjakortin nimenomaan Excaliburin kyytiin. Osallistu ja jaa ilosanomaa kavereille, voitte parhaassa tapauksessa päästä kaikki ajamaan tällä limusiinilla!

Varaa jo tänään, muista koodi!Ei kommentteja :

Lähetä kommentti