lauantai 12. marraskuuta 2022

Herkut24.fi - tilaa herkkuja kotiovelle!


Herkut24.fi on herkkukauppa netissä. Nettikaupan varasto sijaitsee Virossa ja tuotteita voi ostaa kotiinkuljetettuna. Tuotevalikoimaan kuuluu nyt ja jatkossa paljon pientuottajien laatutavaraa ja mm. tunnetun Noprin tuotteista löytyy täältä iso osa. Kannattaa käydä tarkistamassa tuotevalikoima useasti, sillä tuotteita lisäillään tässä vaiheessa runsaasti.

Kotiinkuljetuksen hinta Suomeen on kiinteä, tällä hetkellä tuo hinta on 16.49€. Tuolla hinnalla saat siis ostamasi gourmet-tuotteet toimitettuna kotiovelle, riippumatta siitä tilasitko yhden, kaksitoista tai vaikkapa 50 tuotetta. Noutopisteeseen tuotteet voi tilata 9,99€:n hinnalla. Gourmeeta kotiovelle, no mikä jottei!

Sivuston valikoima ei tällä hetkellä vielä ole mikään varsinainen runsaudensarvi, mutta mitä ilmeisimmin tuotevalikoima kasvaa tästä seuraavien viikkojen ja kuukausien aikana kovaa tahtia.

Herkut24.fi sivuille tästä!

Itse sivusto on suomenkielinen ja tuotteiden selaaminen on helppoa ja vaivatonta. Kun teet tilausta, kannattaa ensin suorittaa tilin rekisteröinti, tämäkin sujuu varsin nopeasti ja helposti. Maksuvaihtoehtoina ovat suomalaiset verkkopankit ja luottokorteista Visa ja Mastercard.

Herkut24.fi tuotevalikoima


Tuotevalikoimassa on tällä hetkellä erilaisia juustoja, oliviiöljyjä, suosittuja Italia-tuotteita, leivonnaisia, juomia, hunajaa, vegaanisia tuotteita, lahjapaketteja ja aletuotteet. Käy katsomassa mitä kaikkia tuotteita juuri nyt on tarjolla ja mitkä tuotteet voit laittaa ostoskoriin alennushinnalla.

Jouluksi voi hankkia vaikkapa erilaisia lahjatuotteita, jotka juuri nyt ovat tarjolla alennettuun hintaan!

Herkut24.fi testitilaus

No testattavahan se oli tätäkin verkkokauppaa. Tilin rekisteröinti ja tilaus helppokäyttöisen käyttöliittymän kautta sisään, maksu kortilla ja ei muuta kuin odottelemaan. Tilausvahvistus kilahtikin nopeasti sähköpostiin. Tilauspäivä oli maanantai-ilta. Tiistaina PostNordin kännykkäsovellukseen tuli ilmoitus paketista ja sovelluksen kautta paketin liikketiä pääsi mainiosti seuraamaan.

Torstaina sovellus ilmoitti että paketti on tulossa perjantaina perillle, mutta perjantaina aamusta sovellus ilmoitti että jakopäivä on seuraava maanantai. Iloinen yllätys oli kuitenkin se, kun sovellus jälleen ilmoitti että paketti on liikkeellä ja muutaman tunnin päästä pääsinkin vastaanottamaan paketin. Ei mikään pitkä aika odotella pakettia, hyvä näin!


Paketointi oli huolella suoritettu ja lasipullojen ja purnukoiden ympärille oli kietaistu mainiosti suojaavaa suojamateriaalia. Ei rikkinäisiä tuotteita, näin sen pitääkin mennä.


Tilaukseen sisältyi myös juustoja, valmistajan mukaan juustot säilyvät ilman kylmäkuljetusta. No, maistamallahan se selviää. 


Sivuilta löytyi kaikkea kivaa gourmet-tuotetta, muaan tarttui mm. erilaisia mehuja ja oliviiöljyä.


Testiin lähti myös erilaisia kastikkeita, ehkä näistä jotain gourmet-sapuskaa saadaan aikaiseksi. 


Nektaria lähti myös tilaukseen, maistetaan ensin appelsiini, karpalo ja mangomeininkiä. Isot komeat lasipullot tulivat ehjinä perille.


Valikoimasta löytyi myös "peanut butteria" ja "cashew butteria" jotka lähtivät myös mukaan tilaukseen.

Tilaus sujui alusta loppuun varsin helposti ja vaivattomasti, joten eihän tätä voi muuta kuin suositella.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti