lauantai 6. huhtikuuta 2013

Kesän risteilyistä ja reittimatkoista -20% EckerölinelläEckeröline iskee sopivaan kohtaan (Vikingin Isabellan kesäohjelman kariuduttua) tarjouksen kehiin. Tarjouksen mukaan asiakkaat saavat kesän hinnoista mukavan -20% alennuksen. Alennus on tuntuva, sillä kesähinnat ovat perinteisesti hieman muita sesonkeja kalliimpia.

Tarjouksia pääset katselemaan vaikkapa tästä:
  Eckerölinen -20% tarjous

Eckerölinellä voit myös tehdä ennakkotilauksia juomista, eli ns. Pre-Orderia, mutta homma poikkeaa oleellisesti Tallinkin vastaavasta. Minimitilaus on 400 euroa, tilausta ei pääse täydentämään laivamatkan aikana ja juomat toimitetaan autokannelle auton viereen.

Tähän on tullut muutos 1.4., sillä Eckerön sivuilla on seuraavaa:

"Nyt myös mahdollisuus terminaalitoimitukseen Helsingissä! Ostosten toimittaminen Helsingin Länsiterminaaliin on mahdollista vuorolla Tal-Hel klo 17.15. Tilauksen voi tehdä myös laivan myymälässä päivävuoroilla. Tällöin alla esitetyt ennakkotilaushinnat eivät kuitenkaan ole voimassa. Terminaalitoimitus maksaa 10 €/toimitus. Ostokset luovutetaan terminaalissa ennen tullitarkastusta erikseen merkityssä pisteessä."

Valitettavasti Eckerölinen erusivun linkki ei tällä hetkellä toimi, mutta hinnastoon ja toimitusehtoihin pääset sivuilta muita kautta tai vaikkapa klikkaamalla tästä: LINKKI ECKERÖN ENNAKKOTILAUSPALVELUUN

Eckerölinen ostoksistahan saa myös S-Bonusta.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti