maanantai 8. huhtikuuta 2013

Tallink Pre-Orderin epävirallinen hinnasto päivitetty!

Hurjan suosion saanut Tallink Pre-Order Epävirallinen hinnasto on siis päivitetty. Tämän hinnaston avullahan voit käyttää laivalla ostaessasi koko Pre-Order kaupan hinnastoa tuotteiden tilaamiseen. Netissä homma tietenkin toimii hienosti ja saat ostoksista Club One -pisteitä, mutta kun maksat laivalla tuotteet, saat lisäksi jokaista 170 euroa kohtaan alennuskupongin, jonka voit käyttää itse seuraavaan matkaan, tai vaikkapa antaa kaverille. Selvää säästöä siis kun tilaat ja maksat ostokset Tallinkin laivalla. Ota siis kaikki hyöty irti reissusta!


Hinnastoa päivitettäessä huomattiin että useiden tuotteiden hinnat olivat nousseet. Tämä varsinkin siidereissä, joissa oli laatikon kohdalla useammankin euron nousuja. Lisäksi joissain pullotuotteissa oli useamman euron nousuja, hinnan laskujen jäädessä muutamaa poikkeusta lukuunottamatta muutamaan kymmeneen senttiin.

Pari isoakin hinnanlaskua löytyi, suurin yksittäinen hinnanlasku taisi olla Viru Valge -vodka 80% kohdalla, jossa hinta putosi peräti 21,91 euroa! Samassa Saaremaan samanvahvuinen vodka nousikin sitten kymmenellä eurolla.

Useita tuotteita poistui valikoimasta ja varsinkin tukkupakkauksia oli poistettu hinnastosta. Jokunen tuote tuli tilallekin, mutta parissa kuukaudessa useammalla kymmenellä tuotteella.

Hinnat ovat edelleen kilpailukykyiset ja Tallinkin Pre-Order yhä se vaivattomin tapa saada iso juomalasti Helsinkiin. Hintatietoinen pitää edelleen olla, se on selvä.

Toivottavasti epävirallisesta hinnastosta on jälleen apua matkalle, kiitos runsaasta palautteesta sähköpostiin!

Tästä pääset päivitettyyn hinnastoon:

TallinkSilja Pre-Order Epävirallinen Juomahinnasto 8.4.2013


Palautetta eli risuja ja ruusuja voit toimitukseen lähettää edelleen tästä: tallinnatutuksi@gmail.com

5 kommenttia :

 1. Rupesin funtsimaan että mistä olet nuo listat saanut tai minkä perusteella olet sen tehnyt? Tuolla netissä olevassa Tallinkin Pre-orderissa on ihan naurettavan pieni valikoima eikä siellä ole edes 1/3 tuotteista mitä tuossa listassa on. Olen vaan risteilylle lähdössä ja mietin että tilaisinko juomat jo kotona vai vasta laivalla mutta hämmennyin kyllä täysin tuosta valikoimasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. preorder.tallink.com - niin koko lista on siellä

   Poista
 2. Moi! Lista on aikoinaan päivitetty suoraan Tallinkin Pre-Orderin kautta, joten ne kaikki tuotteet ovat olleet siellä. Jostain käsittämättömästä syystä Tallink on vähentänyt tarjontaa huomattavasti ja kaiken lisäksi valikoima voi vaihdella viikoittain.

  Samoin näköjään ovat vaihtaneet ainakin osan koodeista, joten aina kannattaa ensin tsekata mitä niiden nettisivuilta löytyy. Joillain laivoilla listan avulla on saanut tilattua ohi Pre-Order listan, mutta on infotiskejä joista ei saa kuin tilattua listalta.

  Suosittelen tilaamaan netin kautta ennakkoon, säästyt mahdolliselta jonottamiselta ja siltä että listan avulla ei saakaan tilata. Netin valikoima on siis se mitä niillä on kulloinkin tarjota. Lista oli se, mikä tilanne oli 8.4. ja sitä ennen taisi olla vieläkin enemmän tavaraa tarjolla.

  VastaaPoista
 3. Saako jalkaisin matkaava suuremman alkoholilastin työnnettyä jollain lainakärryllä ulos? Jos siis joku tulee vastaan, miten saan ostokset parkkipaikalle?

  VastaaPoista
 4. Ostokset pakattu ostoskärryyn / rullakkoon / kuormalavalle, jotka saa itse helposti rullattua lastauspaikalle!

  VastaaPoista