keskiviikko 10. huhtikuuta 2013

Tallinkin pika-aluksille uusi matkustusluokka

1.5. alkaen Tallinkin pika-aluksille, Tallink Starille ja Tallink SuperStarille tulee käyttöön uusi matkustusluokka. Matkustusluokka tulee sijoittumaan Star-luokan ja Business Loungen välimaastoon niin hinnan kuin palvelunkin perusteella.

Lainaus TallinkSiljan sivuilta: 


Uusi Star Comfort -luokka tarjoaa erillisen tilan myötä istumapaikan ja pientä matkaevästä mukavassa miljöössä. Istumapaikan lisäksi lippuhintaan sisältyy alkoholittomia juomia, päivän sanomalehtiä sekä langaton internetyhteys.


M/S Star -aluksen Star Comfort -luokka sijaitsee kannella 9 ja sinne mahtuu 120 matkustajaa. M/S Superstarilla Star Comfort -luokka sijaitsee puolestaan kannella 8 ja sinne mahtuu 80 matkustajaa. Uuden matkustusluokan lippuhinnat vaihtelevat paikkatilanteen mukaan eri hintakategorioissa. Suurin mahdollinen hintaero Star Class -luokkaan (eli kansipaikkaan) on 20 euroa.
Star Comfort -luokan hintaan sisältyy pientä purtavaa, kuten keksejä, leivonnaisia, vihannesdippejä ja makeisia sekä kahvia, teetä ja virvoitusjuomia. Lisähinnasta on saatavissa voileipiä, salaattia, hedelmäsalaattia ja jogurttia.

Star Comfort -luokka

Star Comfort -luokka tarjoaa istumapaikan ja pientä matkaevästä mukavassa miljöössä. Lisähintaan sisältyy pikkupurtavan ja alkoholittomien juomien lisäksi päivän sanomalehdet sekä langaton internetyhteys. Star Comfort -luokassa voi keskittyä esimerkiksi työntekoon ja tehdä pieniä ostoksia sen omasta myyntipisteestä. Lippuhinnat vaihtelevat paikkatilanteen mukaan eri hintakategorioissa. Suurin mahdollinen hintaero Star-luokan paikkaan on 20 euroa.2 kommenttia :

  1. Olisivat suoraan nimenneet sen oikein = Porvariluokka.

    VastaaPoista
  2. Star Class - Star Comfort Class - Business Class, Poro - Porvari - Pisnis?

    VastaaPoista