sunnuntai 22. syyskuuta 2013

Majoituslahjakortti jaossa... Pärnuun!


TallinnaTutuksi infoblogin yhteistyökumppani Suvila, jakaa Facebookissa yhdelle onnelliselle voittajalle majoituslahjakortin Suvilaan Pärnuun. Klikkaa itsesi Suvilan FB-sivuille, liity sivuston faniksi, tykkää kuvasta ja jaa kuva FB-kavereillesi. Muutamalla klikkauksella voit saada itsellesi majoituslahjakortin, jonka arvo on peräti 240 euroa! Myös jatkossa kannattaa olla Suvila.netin FB-sivujen jäsenenä, sillä näitä lahjakorttien arvontoja on tulossa lisää!

Klikkaa tästä itsesi Suvila.net FB-sivuille ja osallistu jakamalla kuva!
Klikkaa tästä Suvilan Facebook-sivuille ja tykkää!
Tästä pääset suoraan Suvilan nettisivuille varaamaan oman majoituksen!

Lainataan tähän suoraan teksti Suvilan FB-sivujen tekstistä: 

”Tykkää ja Jaa” tämä kuva ja voit olla onnellinen majoituslahjakortin omistaja! Yhdelle onnelliselle osallistujalle (joka on tykännyt ja jakanut kuvan FB-kavereilleen, tai on ryhmän Suvila.net jäsen palkinnon luovutushetkellä 1.11.2013) lahjoitetaan pitkä viikonloppumajoitus Pärnun Suvilassa! Lahjakortin saaja julkaistaan myöhemmin

Lahjakortti on voimassa aikavälillä 1.11.- 31.12.2013 kaikkina vapaina ajankohtina (kts. varauskalenteri). Lahjakortti oikeuttaa neljän yön mittaiseen majoitukseen maksimissaan neljälle hengelle. Palkinnon arvo on 240 eur. Lahjakorttia ei muuteta rahaksi, varaukset nettisivuilta suvila.net löytyvän varauskalenterin puitteissa tai sähköpostin suvila@netti.fi välityksellä. Siltäosin kun ajankohta on vapaana, se voidaan varata. Lahjakortin saaja julkaistaan myöhemmin? Voittoon ei kuulu laivaylityksiä Eestiin tai takaisin. Voittoon ei kuulu Tallinna-Pärnu-Tallinna välisiä siirtymisiä eikä matkavakuutuksia.

Jos jokin asia on epäselvä niin ottakaa yhteyttä ja selvitellään sitä yhdessä.

Ohjeet: Liity Suvila.net sivun jäseneksi (jos et jo ole).Tykkää ja Jaa kuva kavereillesi. Voit myös kommentoida mitä toivoisit lomaltasi Pärnussa eli millaiset asiat tekisivät lomastasi vieläkin paremman? PS. Tulemme jakamaan jatkossakin majoituspaketteja ja alennustarjouksia Suvilaan, joten pysy kuulolla. Emme edellytä, mutta olisi kiva jos voittanut henkilö tai perhe antaisi palautetta muutamalla rivillä Pärnusta ja majoituksesta. Näin voimme parantaa palveluamme vieläkin paremmaksi. Vuodelle 2014 teemme kaksi kampanjaa ajalla 1.1-31.5.2014.

1 kommentti :

  1. Tää mun asia ei liity tähän postaukseen, mutta siis ! Oon muuttamassa ensi vuonna Viroon n. 3 kk päästä. Ajattelin eka tutustua maahan, kulttuuriin, oppia kieltä jne. Sitten hakea sinne töihin, mutta mun ongelma on se kun en osaa Viroa ! Alan nyt opiskella sitä itsenäisesti, mutta tuskin opin Vironkielen alkeita pidemälle.. Onko sulla mitään tietoa onko tälläisellä joka ei handaa Viroa/Venäjää mitään mahdollisuuksia saada sieltä töitä tai mistä kannattaisi hakea :D Hyvin voisin mennä johonkin kauppaan/ravintolaan/kahvilaan jne esim töihin, mutta siellä se kieli taitaa olla tosi tärkeä :D

    Toinen juttu on asunto ! Haluisin keskustasta/läheltä keskustaa asunnon. Oon löytänyt pari asuntoa hintaväli 400-600 e ja johon tuli viellä kommuunikulut ? päälle :D Sitten pitää viellä maksaa takuu-vuokra ja välittäjän palkkio.. Oisko sulla mitään vinkkejä tohon asunnon hakuun..

    -Kiitos :)

    VastaaPoista