tiistai 23. joulukuuta 2014

Tallinnasta tutut juomat kotiovelle

Alkoholijuomien tilaaminen netistä on viime kuukausien aikana lähtenyt melkoiseen lentoon. Myös Tulli on tähän havahtunut ja yrittää kaikin keinoin vesittää suomalaisten alkoholiostot internetin ihmeellisestä maailmasta.

Vaihtoehtoja kuluttajalla riittää. On saksalaista, englantilaista, hollantilaista ja ties minkä maalaista kauppaa, jotka tarjoavat omia tuotteitaan ostettavaksi. Suomalaisen Tallinnan-matkaajan iloksi myös Virosta käsin toimivia ostospaikkoja on olemassa. Yksi hyväksi havaituista vaihtoehdoista on Vironviina.com, josta olemme jo aikaisemmin tehneet ostotapahtumaraportin. Kaikin puolin positiivinen kokemus ja juomapaketti tuli jopa hämmästyttävän nopeasti kotiovelle.

Monet arpovat ja ihmettelevät tänä päivänä tuotteiden verotusta ja Tullin osuutta aiheeseen, mutta jos asia kaihertaa omasta mielestä ihan liikaa, ojentaa Vironviina.com auttavan kätensä. Nettikaupalla on olemassa oma tullauspalvelu, jonka avulla asiakkaan tehtäväksi jää lähinnä maksaa aiheutuneet kustannukset. Lue lisää Vironviina.com sivustolta. Joku sanoisi että näiden verojenkin maksaminen on aikalailla omantunnon kysymys…

Corona, Vironviina, Tallinna tutuksi
Coronaa Virosta? Edullisesti
Viron Viina sivustolla on sitten viime näkemän tapahtunut mukavasti tuotevalikoiman lisäystä. Oluita on saatavilla perus laatikkotavaran (A le Coq, Saku, Karhu ja Koff) myös Heinekeniä ja San Miguelia Budejovickea ja lasipullotavarana Solia ja Coronaa. Siideriosastolta löytyy Tallinnasta tuttuja lavasiidereitä samoin kuin lonkero-osastolla. Vodka-tarjonta on myös mainio, mäyräkoiratarjonnan lisäksi tarjolla on myös lasipullotavaraa. Löytyypä samalta osastolta myös neljän ja kahdeksan muovipullon paketit vanhaa kunnon Jallua.
Velve Clicout, Vironviina, Tallinna tutuksi
Saisiko olla Shampanjaa?

Viineissä tarjolla on kolmen litran viinilaatikoita, jotka on kieltämättä logistisesti helpompia niin kaupalle kuin asiakkaallekin. Kolmen litran laatikkoonhan menee neljä pullollista samaa tuotetta, joten yhdellä boxilla järjestää jo ihan kivat iltamat, kahdella vielä kivemmat. Kuohuviinien ja shampanjoiden osalta tarjolla on lasitavaraa Fresitasta Möetiin. Likööreissä tarjolla on pieni valikoima suosituimpia juomia Mintusta Jekkuun. Rommi-osastolta saa vielä Ron Jeremyn naaman kuvalla varustettua rommia, tämähän kiellettiin Suomessa.
Ron Jeremy, Rommi, Vironviina, Tallinna tutuksi
Kielletty?

Viskiosastolta löytyvät turvalliset turistiviskit joita voi huoletta viedä tuliaisiksi tai juoda kolan tai jäiden kanssa. Viskinystävät toki toivoisivat tälle osastolle hieman lisäystä, nähtäväksi jää missä vaiheessa. Konjakkiosastolle on viime aikoina saatu mukavasti lisäystä, Hennessy, Remy Martin ja Larsen toimivat useimmille. Gin on myös edustettuna kolmen eri merkin voimin,
Larsen, Konjakki, Viron Viina, Tallinna tutuksi
Larsen on suosittu Avec.

Cocktail-osastolla on mukavia Mohito-peräisiä tuotteita laatikoissa. Luonnonmukaisia eli luomutuotteitakin sivustolta löytyy siidereistä valkoviineihin. Tupakkatuotteisiin kuuluu kahdeksan eri merkkiä ja Rizla savukepaperia. 100 kappaleen tukkupakkauksen saa muuten täältä todella edullisesti Suomen kaupan hintoihin verrattuna. Käy vaikka itse katsomassa.

Rizla, Tupakka, Vironviina, Tallinna tutuksi
Edullinen Rizla
Tallinna Tutuksi –blogi suosittelee kokeilemaan kyseistä palvelua jo kokeilemaan miten kaikki toimii. Hinnat ovat hieman Tallinnan viinakauppojen hintoja korkeammat, mutta tulee muistaa se fakta että tilaamalla näitä tuotteita tilaajan ei tarvitse lähteä Tallinnaan ja tuotteet ovat parhaassa tapauksessa perillä kotiovella muutamissa päivissä. Jokainen voi laskea itse paljonko Tallinnassa käynti vie aikaa ja rahaa ja verrata niitä sitten miten paljon aikaa ja rahaa tuotteiden tilaamiseen menee kyseiseltä sivustolta.


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti