tiistai 30. joulukuuta 2014

Viking Line vuoden 2015 kesällä Tallinnaan kolmella laivalla, Viking XPRS, M/S Mariella ja M/S Gabriella

Viking Line panostaa myös vuoden 2015 kesällä Helsinki Tallinna reittiin. Tallinnan risteily onnistuu kesäkuun puolesta välistä elokuun alkupäiviin saakka siis Viking Linen M/S Mariella ja M/S Gabriella aluksilla. Päiväristeilyllä tuolloin ei toki maihin pääse, mutta reittimatkustajille lisäalukset tuovat aikataulujen puitteissa mainiosti vaihtoehtoja.


Päiväristeily tai reittimatka Tallinnaan on siis kesällä mahdollista jälleen useammalla aluksella ja useamman eri laivayhtiön kautta. Laivalla Tallinnaan meneminen onkin yhä suosittua ja tuntuu että Tallinna risteily on muodissa koko ajan. Legendaariset Viru hotelli, ja muut hotellit Tallinnan ytimessä ovat myös suosittuja ja nyt Viking Linen tekemä päätös tuo matkustajille siis enemmän vaihtoehtoja matkustamiseen kesällä. Kannattaa kuitenkin tehdä varaukset ajoissa, sillä nämä matkat viedään mitä todennäköisimmin käsistä.

Viking Linen päätös tuskin tarkoittaa kuitenkaan sitä että Tallink Silja ajattaisi Silja Serenadea ja Silja Symphonya kesällä Tallinnaan, sillä sen Shuttle-alukset ja risteilyalus tarjoavat varmasti riittävästi kapasiteettia. Tähän kun lisätään vielä Eckerö Line ja kesäisin reitillä ajava Linda Line niin tarjontaa riittää.

Viking Linen sivuilta löytyvän tiedotteen mukaan kesän laivojen aikataulutkin on jo päätetty:

M/S Mariella & M/S Gabriella 13.6.-9.8.2015 

Lähtö Helsingistä klo 10.30 Saapuminen Tallinnaan klo 13.15
Lähtö Tallinnasta klo 14.00 Saapuminen Helsinkiin klo 16.50


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti