tiistai 10. helmikuuta 2015

Liviko Store & More uusi katalogi

Livikon uutta nettisivua ja webmyymälää saadaan vielä vähän aikaa odotella, mutta todennäköisesti uusia sivuja päästään ihastelemaan tämänhetkisen tiedon mukaan vielä ennen helmikuun puolta väliä tai ainakin helmikuun aikana. Blogin saamien tietojen mukaan sivujen käyttöönotossa on ollut joitain teknisiä ongelmia ja Liviko haluaa tuoda valmiit sivut kaikille asikkaille. No hyvää kannattaa toki odottaa...

Sillä aikaa kun odottelemme vielä hetken Liviko Store & More nettisivujen julkistusta, pääsemme ihailemaan uusinta Liviko Store & More -katalogia. Katalogi on varsin kattava ja se sisältää paljon lukemisen arvoista tietoa miedoista ja vahvemmista juomista. Paikallisen Alkon katalogi häviää tälle opukselle ainakin visuaalisesti ja hintojen puolesta sen kuuluisan 100-0. 35 sivuinen katalogi on luettavissa Issuu -palvelun avulla. Itse katalogiin pääset klikkaamalla allaolevaa kuvaa.


Kyseisen opuksen voi hakea myös Livikon liikkeestä kun olet Tallinnasta. Käytä myös hyödyksesi Livikon tarjoamat kanta-asiakas edut kanta-asiakaskortin ehtojen mukaisesti.

1 kommentti :

  1. Voi harmi, kun tekevät tällaisen muutoksen. Lootsi 3A on ollut paras myymälä tähän asti. Ilmainen parkki oven edessä, paras henkilökunta kaikista Livikon myymälöistä ja sopiva valikoima toistaiseksi, mutta jo viime kerralla piti käydä täydentämässä SuperAlkossa.

    VastaaPoista