perjantai 20. helmikuuta 2015

Maxima avasi nettikaupan Virossa

Maxima, emaxima, Tallinna, Tallinna tutuksi, Google Maps
Maximat Tallinnassa
Tallinnassa taloustavaroita ostaneet ovat varmasti huomanneet että usein Tallinnan Prisma ei ole se kaikkein halvin paikka ostaa tavaroita. Usein halvempia eli edullisempia hintoja tarjoaa Maxima, joka on nyt julkistanut oman nettikaupan, ihan kuten Prisma teki tässä viime vuoden puolella.

Monelle Pärnun kävijälle on tuttu Riia Maanteen Maxima, joka onkin koko Viron suurin Maxima (Hypermarket). Jos menet päiväristeilylle Tallinnaan, joudut hieman matkaamaan Sataman ulkopuolelle päästäksesi Maximaan, mutta usein se tuntuu ainakin lompakossa, positiivisesti. Ja ennen kaikkea jos menet Tallinnaan autolla, Maximaan ei ole pitkä matka.

e-maxima, emaxima, Talinna tutuksi, verkkokauppa, tallinna
Maximan palvelu kuitenkin eroaa ratkaisevasti siinä, että se lupaa ilmaisen kotiinkuljetuksen mikäli ostosten summa on yli 39,98 euroa. Luonnollisesti tämä toimii ainoastaan Viron puolella ja tietyn matkan päästä tietyistä Maxima-kaupoista.

alkoholi, e-maxima, tallinna, tallinnatutuksieMaximasta löytyy luonnollisesti myös alkoholituotteita ja tästä saammekin mainion kohteen omiin hintavertailuihimme, joita työstämme tässä pikku hiljaa ajan salliessa. eMaximan käyttö vaatii rekisteröinnin virolaisella osoitteella, mutta jos palvelua ei aio käyttää, niin kannattaa ihan uteliaisuudesta käydä luomassa oma tili Maximaan ja katsastamaaan hintoja.

Sivut on saatavissa viroksi, englanniksi ja venäjäksi, suomea ei ainakaan toistaiseksi ole tarjolla.

Maximan valikoima on hyvin esillä ja jokaisesta tuotteesta on saatavilla hyvin pieni esittely ja kaikki tarpeellinen on selvitetty. Jos asut palvelun alueella Virossa, kannattaa ehdottomasti kokeilla vaikkapa kesäloman aikana.

Jos et halua rekisteröityä sivuille, voit aina katsella kaupan tarjouksia tästä linkistä.
http://www.maxima.ee/avaleht/pakkumised/

Toivottavasti suomalaisille tulee esim. noutomahdollisuus jossain vaiheessa, toki Maxima-liikkeitä löytyy nytkin jo ympäri Tallinnaa ja Viroa, joten tuotteiden hakeminen ei ole hirveän vaikeaa.

e-maxima, somersby, Tallinna tutuksi, siideri, sixpackEi kommentteja :

Lähetä kommentti