keskiviikko 15. heinäkuuta 2015

Liviko tarjoaa Tallinnan parhaan valikoiman

Yksi Tallinnan parhaimmista ellei jopa paras alkoholituotevalikoima löytyy Livikosta. Kuluttajan kannalta on hieman ikävää että ihan kaikki tuotteet eivät löydy saman katon alta, mutta tähänkin on olemassa mainio ratkaisu.


Livikon Pre-Order palvelu, eli ennakkotilauspalvelu mahdollistaa koko tuotevalikoiman noutamisen yhdestä ja samasta paikasta ja näin ollen tuotteita ei tarvitse noutaa neljästä eri myymälästä. Heräteostosten tekeminen on toki suotavaa ja välillä kannattaakin käydä katsastamassa Livikon valikoimaa ihan livenä paikan päällä.

Mutta tuohon pre-order ennakkotilaukseen kannattaa ehdottomasti tutustua, todella vaivatonta ja kätevää ja aikaa jää päiväreissulla vaikka sitten johonkin muuhun aktiviteettiin. Tilatut ja maksetut juomat vaan auton kyytiin tai reppuun ja ostokset olivatkin sitten siinä. Kaupat sijaitsevat todella lähellä satamia, joten tuotteiden nouto ei oikeastaan helpompaa voisi olla, olit sitten liikkeellä autolla tai kävellen.

Kanta-asiakkaille alennusta, kiitos!

Liviko on Tallinna Tutuksi -sivuston hintavertailuissakin pärjännyt varsin mainiosti ja kun tähän otetaan lisäksi vielä kanta-asiakkaan alennusprosentit niin voidaan sanoa Livikon olevan edullinen paikka. Toki hintatietoinen pitää näissäkin kaupoissa olla, sillä usein jonkun muun kaupan tarjouksessa oleva sisäänheittotuote on edullisempi. Ja päinvastoin.

Livikolla on kuitenkin koko ajan itselläänkin mainioita tarjouksia kotisivuillaan ja näistä löytyykin varsin mainioita hintoja verrattuna kotimaisen monopolimme hintoihin. Ja kaikkia tuotteitahan ei Alkon hinnastosta löydy edes suurennuslasilla tai tilausvalikoimasta, joten hieman erikoisempien tuotteiden perässäkin Tallinnaan kannattaa suunnata.
Erikoisuutena Livikolla on mm. nettisivuillaan mainio katalogi, jota on mukava selailla vaikkapa mobiilisti tabletilla matkalla Tallinnaan tai vaikkapa siellä mökkihuussissa jos itikoiden huiskimiselta ehtii. Viinien osto ei myöskään oikein helpompaa voisi olla, sillä eri suodattimien mukaan voit valikoida juuri sinun makuusi sopivat tai jollekin tietylle ruokalajille tarkoitetut ja sopivat juomat. Ja loppupeleissä päätöksen teet sinä.

Tsekkaa tästä tämän kuun tarjouksia ja vertaile hintoja muiden kauppojen kanssa.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti