keskiviikko 8. heinäkuuta 2015

Lonkerokorien hintavertailua tarjolla!

Noniin, kävijämäärien tasalukujen paukkuessa laitetaan taas uutta hintavertailua maailmalle. Tällä kertaa vertaillaan Long Drink eli Lonkero korien hintoja. Mukaan on laitettu myös muutamat suosituimmat yksittäiset pullot / tölkit Ready to Drink osastolta, näitä näyttää olevan aika paljon turistien ostoskoreissa.Taulukkoon lisätyn Alkon hintasarakkeen avulla voi taas katsella kuinka paljon oikein sitä säästöä tulee. Seuraavasta sarakkeesta sitten löytyy summa, joka paljastaa paljonko vähintään säästää Alkon hintoihin. Ja sitten joku kysyy vielä miksi Virosta haetaan näitä tuotteita?

Kolmen koplan, Viron Viinan, Viinahuudon ja Viinakaupan hinnat ovat Tallinnan kauppoja hieman kalliimmat, mutta plussapuolena on se, että kaikki toimittavat tuotteita Suomeen. Toki postikuluja tulee, mutta muiden hinnoissa ei ole laskettu hakukustannuksia tai arvoa omalle ajalle.

Hintavertailusta näet myös mistä kaupasta voit hankkia Brandylonkeroa tai esimerkiksi A Le Coqin uutuutta, vesimelonilonkeroa. Tallink on vahva niiden tuotteiden osalta mitä se tarjoaa, melkomoisen ihmetyksen aihe on kuitenkin se, miksi esimerkiksi A Le Coqin lonkero maksaa Tallinkilla 13 euroa ja Eckeröllä yli 20 euroa...Ei kommentteja :

Lähetä kommentti