perjantai 23. lokakuuta 2015

Burger King seilaa Tallinnaan... ja Helsinkiin... ja Tallinnaan!

Kyllä, kauan odotettu uutinen oikean burger-ravintolan tulosta Helsinki - Tallinna linjalle on totta. Vuoden 2016 ensimmäisellä puoliskolla nimittäin aukeaa oikea Burger King -ravintola Tallinkin laivalla. Tämän kunnian saa Tallink Star, joka vie matkustajia Helsingistä Tallinnaan parissa tunnissa.


Nyt sille matkalle tulee huomattava parannus ja laivalta saa tuosta lähtien oikeita Burgereita. Tämä on varmasti mukava uutinen kaikille niille jotka pitävät Burger Kingin purilaisia paljon parempana kuin esimerkiksi Hesburgerin tai McDonaldsin burgereita. Kyseinen satsaus osoittaa että Tallink todellakin haluaa palvella asiakkaitaan laivamatkan aikana ja mikäs sen parempi tapa onkaan kuin tarjota nälkäisile matkaajille mainioita burgereita.

"BURGER KING® -ravintola rakennetaan Star-laivalle alkuvuoden telakoinnin aikana, ja ravintola avataan ensimmäisen vuosineljänneksen aikana. Ravintola rakennetaan 9. kannelle Quick&Easy-ravintolan tilalle, jossa on ollut tarjolla pizzoja ja hampurilaisia. BURGER KING® -ravintolaan tulee lähes 300 asiakaspaikkaa, mutta take away -palvelun myötä tuotteita on mahdollista nauttia laivan muissakin tiloissa." (TallinkSilja 23.10.2015)Tallinna Tutuksi blogin toimitus bongasi aiheen Valkeat Laivat -sivuston FB-sivuilta, joten kunnia sinne!

TallinkSiljan oma tiedote aiheesta
Tässä linkki vironkieliseen uutiseen aiheesta.
Kaubandus.ee juttu
Kauppalehden juttu aiheesta.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti