torstai 8. lokakuuta 2015

Luxusta arkeen - limusiiniajelua Tallinnassa

Oletko menossa mielitiettysi kanssa Tallinnaan päiväreissulle vai vietättekö kenties porukan kanssa mukavaa viikonloppua Tallinnassa? Tallinnassa pääsee paikasta toiseen näppärästi kävellen ja yleisillä kulkuvälineilläkin pääsee paikasta toiseen. Joskus taksikin on hyvä ottaa alle. Mutta mitä jos haluaisit vaikkapa yllättää ystäväsi tai kierrellä Tallinnaa hieman paremmalla pirssillä?

limusiini, luxlimu, luksusta arkeen, limusiini tallinna
Osallistu ja voita!

Jep, siihen sopii mainiosti limusiini ja nyt voit voittaa Tallinna Tutuksi -sivuston Facebook-sivujen kautta tunnin kiertoajelun itsellesi! Osallistuaksesi kilpailuun, sinun tulee tykätä Tallinna tutuksi -sivustosta ja tämän kirjoituksen Facebook-viestistä. Kahdella klikkauksella saat siis mahdollisuuden voittaa tunnin ajelun upealla Lincoln Wave -limusiinillä, johon mahtuu maksimissaan kahdeksan matkustajaa. Kisa on voimassa 31.10.2015 saakka. Ja Facebook ei tietenkään ole mukana tässä.

Näin osallistut:

1. Klikkaa itsesi Tallinna tutuksi -sivuston Facebook-sivuille, klikkaa tykkää.
2. Tykkää tämän tekstin Facebook-postauksesta
3. Voit lisätä voitonmahdollisuuksiasi tagaamalla kavereitasi FB-postauksen kommentteihin.

Omia voittomahdollisuuksia voit kasvattaa "taggaamalla" kavereitasi tämän kirjoituksen Facebook-postaukseen. Jokainen tagattu kaveri tuo sinulle lisäarvan Limusiinikyydityksen arvontaan! Ja eihän sitä koskaan tiedä jos juuri teidän porukkanne jäsenestä voittaa...

Kilpailun palkinnon toimittaa Luxlimu, tsekkaa Limusiiniyhtiön tarjoukset tästä linkistä. Palkinnon arvo 65 euroa. Mikäli et malta odottaa onnettaren arvontaa, voit varata itsellesi limusiinin Tallinna tutuksi -hintaan 50 euroa per tunti! Tämä siis vain Tallinna tutuksi -sivuston lukijoille, muista mainita tarjous tehdessäsi tilausta.

Nappaa tarjous tästä, tee varauspyyntö


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti