tiistai 13. lokakuuta 2015

Tilaa Livikon nettikaupasta Suomeen!

Alkossa 2,5 euroa kalliimpaa...
Noniin, ennen kuin sitten innostutaan liikaa, niin on todettava että Liviko ei toimita ainakaan toistaiseksi alkoholituotteita Suomeen. Mutta Livikon verkkokaupan valikoimassa on paljon edullisia alkoholittomia tuotteita, joita todellakin voi tilata Suomeen.

Livikon tilausjärjestelmässä ei ole mahdollisuutta tilata tuotteita Suomeen ja pakettiautomaattiin, mutta lisäämällä tiedon lisätietoihin, tulee tuotteet myös suomalaisiin pakettiautomaatteihin. Hintaa aina 30 kilogrammaan asti tulee 20 euroa, joten 60 kg:n paketin postikulut ovat 40 euroa. 60 kilogrammaan saa jo latoa aika monta pulloa mehua tai muuta alkoholitonta. Ei paha hinta isosta kuormasta.

Tonicia tarjolla


Ginin ja GT:n ystävät haluavat usein hifistellä erilaisilla Tonic-vesillä ja Livikolla on valikoimassaan muutama varsin edullinen mutta laadukas vaihtoehto siihen. Fentimans -valikoimasta löytyy Tonicin lisäksi paljon muitakin vaihtoehtoja, joten ei muuta kuin tutustumaan tuotteisiin.

Ja on tarjolla myös esimerkiksi monille tuttua Schweppesin Tonicia varsin edukkaaseen hintaan kun sitä verrataan Suomen hintoihin. Jos on Schweppesin 1,5 litran Tonicilla hintaa Suomen Alkossa 3,98e (pantti 0,40senttiä), niin Livikon verkkokaupassa se maksaa 1,55 euroa pantteineen. No tämähän ei tietty ole mitään uutta että Tallinnassa hinnat ovat useassa tuotteessa alle puolet Suomen hinnoista.

Tsekkaa Livikon alkoholittomien juomien valikoima tästä linkistä. Mukana paljon mehuja, limsoja ja myös muutamaa energiajuomaa edulliseen hintaan.


Liviko on lisännyt valikoimaansa myös muutamia makeisia pääpainon ollessa suklaissa. Monien suosikkisuklaata, Kalevin mustikkasuklaata ja muutamaa muutakin voi nyt siis tilata Livikon tilaussivulta läheiseen postiautomaattiin. Monesti tämä tuleekin edullisemmaksi kuin lähteä käymään Tallinnassa. Ja on verkkokaupassa myös mainio valikoima laadukkaita juomalaseja jotka saa Suomeen ilman että käy Tallinnassa.


Livikon Verkkokaupassa on tällä hetkellä useampia ohittamattomia tarjouksia alkoholijuomien osalta. Näitä voit tilata ennakkoon haluamaasi Livikon myymälään tai vaikkapa hotellille johon olet menossa:

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti