tiistai 6. lokakuuta 2015

Suomalaisten suosimaa ostoskeskusta laajennetaan 10 miljoonalla eurolla

Varmasti kaikkien Tallinnassa käyneiden tiedossa on Norde Centrum, jossa on Rimin lisäksi Hesburger, Sportsdirect, Olympic casino, kenkäkauppoja, apteekki, Seppälä ja tietty Kikka Körts -kahvilaravintola. Pohjakartassa lukee vielä myös Winestore, mutta mielestäni siinä paikalla oli tätä nykyä viinakauppa nimeltä Calle. Rakkaalla lapsella toki monta nimeä.

Kuva Postimees.ee
Nyt on julki tullut tämän kompleksin laajennusaikeet ja laajennusta aiotaan tehdä peräti 10 miljoonalla eurolla. Paikkahan on mitä mainioin ja varsinkin Tallink -laivoille matkaavien matkaajien matkan varrelle tuo paikka osuu todella usein.  Ja ei sieltä A- ja B-terminaalistakaan tänne pitkä ole, päin vastoin. Lähin isompi ruokakauppa on nimeomaan Norde Centrumin Rimi.

Laajennuksen joka tuo tuplasti enemmän tiloja, on määrä alkaa vuoden 2016 alussa ja valmista pitäisi olla vuoden 2017 keväällä. Valmistuessaan Norde Centrum palvelee yhä useampaa matkajaa ja heitähän Tallinnassa riittää. Laajennuksessa tullaan panostamaan uusien kauppapaikkojen lisäksi myös sataman ja kaupungin puoleisiin sisääntuloihin.


Postimees.ee uutinen aiheesta
Pealinn.ee uutinen aiheesta
Err.ee uutinen aiheesta
Kuvia isompana
Tästä tutustumaan Norde Centrumin nykyiseen karttapohjaan

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti