perjantai 21. huhtikuuta 2017

Matkapojat Hintahulinat alkaa tänään netissä!

Nyt kannattaa olla tarkkana, mikäli haluat edullisesti Tallinnaan. Matkapoikien maankuulut Hintahulinat alkavat tänään perjantaina 21.4. verkossa ja varsinaiset Hintahulinat ovat sitten voimassa 23.-30.4. Luvassa on paljon päivittäisiä tarjouksia Tallinnaan, päiväristeilyllä ja hotellireissulla. Tarjolla on myös paljon muita reissuja, joten nyt kannattaa varata seuraavat matkat Matkapoikien kautta. 

Tarjolla on todella edullisia matkoja, 2,5 eurolla Turusta Tukholmaan ja matkoja aina elokuun 2017 loppuun. Tsekkaa mitä kaikkea Hintahulinat tarjoaa ja varaa kesän matkat nyt.

Pääset varaamaan matkoja tänään (21.4.) ensimmäisten joukossa netissä, mutta jos haluat olla varma että saat erikoistarjoukset ensimmäisten joukossa myös sähköpostiisi varsinaisten Hintahulinoiden aikana, käy tilaamassa Matkapoikien uutiskirje itsellesi. Tämä onnistuu rekisteröitymällä ja luomalla Oma Loma tilin itselle. Näin myös matkojen varaaminen helpottuu. Näin Matkapoikien sivuilla kerrotaan Oma Loma -tilistä.

Oma loma -etutilin avulla saat monia etuja, jotka helpottavat varaamista ja tekevät matkakokemuksestasi entistäkin paremman. Etutilin käyttöönotto nopeuttaa tilauksen käsittelyä ja mahdollistaa useiden toimitusosoitteiden käytön. Oma loma -tilin kautta voit myös katsella vanhoja matkavarauksiasi sekä tarkistaa varaamasi matkan tiedot.Matkapojat tarjoaa matkoja ympäri Eurooppaa ja voit tutustua Tallinnan-matkoihin tästä. Matkapoikien etusivun kautta pääset katsastamaan kaikkia Matkapoikien tarjoamia matkoja.Hintahulinoiden aikana Tallinna Tutuksi järjestää myös Facebookissa yhdessä kilpailun, jonka voittoina matkalahjakortteja Tukholman risteilylle. Pysy kanavilla!Ei kommentteja :

Lähetä kommentti