sunnuntai 7. toukokuuta 2017

Callen toukokuun tarjoukset

Calle tarjoaa jälleen paljon tarjouksia. Ensi kuussa upouuden myymälän Norde Centrumissa avaava Calle tulee myös todennäköisesti laajentamaan omaa tuotevalikoimaa, joten kannattaa olla tarkkana tarjousten suhteen. 

Tiesitkö muuten että Callesta saa myös Candy King irtokarkkeja? Toukokuun Baltic Guidessa on kuponkitarjous, jolla näitä irtokarkkeja saa kaksi kiloa kilohintaan 4,90. Kupongissa lukee tosin että tarjous koskisi viinikumikarkkeja, mutta kysyimme tätä Callesta ja tarjous koskee nimenomaan kaikkia irtokarkkeja. Ja lajikkeita on tällä hetkellä saatavilla yhteensä 70. Kyseessä siis kuponkitarjous, mutta Baltic Guide -lehtiähän voi hamstrata ja käyttää kuponkeja aina uutena asiakkaana.

Callesta kerrottiin myös että karkit ovat jossain vaiheessa tulossa myös ennakkotilaukseen nettikauppaan, mutta tässä vaiheessa näitä voi ennakkotilata asiakaspalvelun kautta. Ennakkotilauksessa karkkeja voi ostaa 1-5 kilon laatikoissa, tarvittaessa voit kysyä aiheesta lisää asiakaspalvelusta.

D-terminaalia vastapäätä olevan Callen irtokarkkihyllyä

D-terminaalia vastapäätä olevan Callen irtokarkkihyllyä
Tarjolla on myös tämän kuukauden uudet tarjoukset, nämähän tulivat kaikille Callen uutiskirjeen tilaajille jo postissa tämän kuun alussa. Katalogia pääset lukemaan Calle.ee kotisivulta.

Mielenkiintoinen uutuus ovat Diabolo Ice Ready-To-Drink juomat, jotka kilpailevat maussa ja hinnassa mukavasti Bacardi Breezerin ja Smirnoff Icen kanssa. Lime, Lemon ja Blue vaihtoehdot ovat tämän kuukauden tarjoustuote, 0,99 euroa + 0,10 senttiä per kappale. Oivallinen kesäjuoma, vahvuutta tällä limuviinalla on 4%.


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti