maanantai 29. toukokuuta 2017

Nämä kaupat ja ravintolat tulevat uuteen Norde Centrumiin 2017

Monelle Tallinnankävijälle Norde Centrum on erittäin tuttu paikka. D-terminaalin vieressä oleva kauppakeskus on tarjonnut päivittäistavaroita Rimin avulla, edullisia alkoholeja Callen myötä ja onpa kauppakeskuksessa ollut isompia ja pienempiä muotiliikkeitäkin. 

Norde Centrumista on löytynyt myös Casino. Tältä kauppakeskus näyttää kaupungilta päin. Katso 15 sekunnin välein päivittyvästä webkameran kuvista miten rakentaminen edistyy tai vaikka mitä laivoja on satamassa. Kuten varmasti monet tietävät, Norde Centrum on ollut jo pidemmän aikaa ison remontin alaisuudessa ja kyseessä ei ole vain remontti. Kauppakeskus on ollut auki koko laajennusrakentamisen ajan ja näin on myös tällä hetkellä.

Remontin ja uudistamisen jälkeen kauppakeskus on määrä avata uudelleen torstaina 19.10.2017.


 Tämä suomalaisten suosima kauppakeskus laajentaa pinta-alaa yli kaksinkertaisesti ja lopullisesti valmista tulee olemaan tämän vuoden syksyllä. Siihen saakka keskus tunnetaan nimellä Norde Centrum, syksyllä nimi tullaan muuttamaan Nauticaksi, kuten monet lukijamme jo tietävätkin.

Uusia liikkeitä lähellä satamaa


Uuteen kauppakeskukseen jossa tulee olemaan 18 500 neliötä myyntitilaa, saa ensimmäisenä kauppana uuden myymälänsä tanskalainen Calle, jonka upouusi myymälä tullaan avaamaan jo kesäkuun alussa jälleen uuteen paikkaan, tällä kertaa paikka on lähimpänä D-terminaalia, ns. paraatipaikalla.


Katso tästä kuva ja linkistä pääset katsomaan webbikameran avulla miten rakennusprojekti sujuu. Kuva päivittyy 15 sekunnin välein.

Vaatekaupoista Cropp ja House tulevat saamaan omat liikkeet kauppakeskuksesta, samoin matkalaukkukauppa Regatta, kenkäkauppa Sketchers ja nuorille suunnattu vaateliike Gloria Jeans, joka on kyseisen ketjun ensimmäinen liike koko Baltiassa. Myös Sportsdirect.com kauppa jatkaa kauppakeskuksessa kaksi kertaa suuremmalla liikkeellä.

Kauppakeskukseen tulee myös erilaisia vapaa-ajan viettomahdollisuuksia ja toiseen kerrokseen tulee mm. pohjoismaiden suurin sisäminigolfkeskus nimeltään Park Minigolf. Ravintoloista kauppakeskuksessa tulee toimimaan itämaista ruokaa tarjoava CHI ja monen suomalaisen suosikkiravintola BabyBack Ribs & BBQ. Yhteensä erilaisia liikkeitä tulee olemaan peräti 60, joten laajennus on todella mittava entiseen verrattuna. Lopullisesti kaikki ravintolat ja liikkeet ovat selvillä viimeistään tämän vuoden syksyllä. Suosittu kauppakeskus saa ansaitsemansa päivityksen.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti