tiistai 2. toukokuuta 2017

Calle Tallinnan uusi kauppa aukeaa kesäkuussa Norde Centrumissa

Moni Tallinnassa käyvä on varmasti huomannut Norde Centrumin hurjat remontti- ja laajennusrakennukset. Koko remontin ajan Calle on toiminut rakennuksessa, mutta kesäkuussa 2017 Calle saa aivan uudet ja upeat tilat käyttöönsä.

Uusi Calle saa tilat todella otolliselta paikalta, aivan Norde Centrumin satamanpuoleisesta kulmastaUuden kaupan avaamiseen saakka Calle löytyy Norde Centrumista parkkipaikan puoleisen sisäänkäynnin vasemmalta puolelta. Ja toki myös D-terminaalia vastapäätä.

Norde Centrum vaihtaa nimeään syksyllä virallisesti Nauticaksi, mutta siihen saakka kauppakeskus tunnetaan Norde Centrumina. Nimenmuutos tehdään kun kaikki tilat ovat valmiina vuoden 2017 syksyllä.

Calle tarjoaa nyt mahdollisuuden seurata tätä rakentamista webkameroiden avulla, näiden kameroiden kuvat vaihtuvat aina 15 sekunnin välein. Ensimmäisessä kamerassa näkyy Callen tuleva kauppa ulkoapäin, eli Norde Centrumin satamanpuoleinen kulma.

Callen uusi myymälä tulee Norde Centrumin satamanpuoleiseen kulmaan kesäkuussa 2017.

Toisessa kamerassa on komeaa kuvaa Tallinnan kaupungilta päin ja tämän kameran avulla voi vaikkapa seurata kaupunginpuoleisen rakentamisen menoa ja meininkiä ja näkyy kameran avulla myös laivafaneille mitkä laivat kulloinkin Tallinnan satamassa ovat.

Webcamerasta upeat näkymät Norde Centrumiin ja Tallinnan satamaan.

Callen webkameroihin pääset näistä linkeistä:

Calle Tallinna satamasta päin
Norde Centrum kaupungilta päin


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti