torstai 11. toukokuuta 2017

Vodka hintavertailu 11.5.2017

Tallinnasta haetaan tätä nykyä mitä erilaisempia tuotteita, mutta viinaralli saa isoimmat otsikot. Hinnat ovat luonnollisesti nousussa Viron alkoholiveron nousun takia, mutta edelleen lahden takaa saa tuotteet todella paljon edullisemmin kuin kotimaisesta Alkosta.

Tällä kertaa vertailuun otettiin 28 kappaletta viiden litran viinalaatikoita eli mäyräkoiria. Yksittäistuotteita vertailuun napattiin mukaan 16 kappaletta. Suosituimpia tuotteita tuodaan Tallinnasta paljon mutta ilman hintojen vertailuja voit joutua maksamaan tuotteista todella paljon enemmän kuin jossain muualla. Eteen tuli suorastaan hämmästyttäviä eroja hinnoissa.
Hintavertailuun pääsi seitsemän tallinnalaista alkoholikauppaa, kolme laivayhtiötä plus Tallinkin pre-orderpalvelu. Toki vodkaa saa myös päivittäistavarakaupoista, mutta näiden valikoima on huomattavasti suppeampi ja käytännössä hinnat vieläkin korkeammat kuin nyt vertailussa olevilla. Tarjouksia lukuun ottamatta. Katso hintavertailu kokonaisuudessaan tämän jutun alhaalta tai vierailemalla tässä linkissä (Issuu).

Asiakasystävällisimmät hinnat löytyivät Alkotrazista, joka sijaistee hieman sataman ulkopuolella. Isoin ero löytyi 80% Viru Valge laatikon hinnassa. Kalleimmillaan tuo löytyi 169 eurolla, edullisimmillaan 124,9 eurolla. Eroa jopa 44 euroa! Katso tästä vertailusta mistä tuota tuotetta ei ainakaan kannata ostaa jos lompakkoa haluaa säästää. No mutta sitten, periaatteessa on aivan sama jos haluat vain ostaa edullisemmin kuin Alkosta. Jos tätä laatua alkoholia kokee tarvitsevansa, ei kauheasti tarvitse perustella miksi sitä hakee Tallinnasta.

Tässä arvostelu tämän Vodka hintavertailun perusteella:


Calle: tuotteita 28 / 44, ei yhtään kaikkein kalleinta tuotetta, mutta useampi edullisin tuote. Hyvä vodkavalikoima kahdessa eri liikkeessä. Avaa kesäkuussa uuden myymälän Norde Centrumiin.

Liviko: tuotteita 31 / 44, muutama kallein tuote ja useampi edullisimmasta päästä oleva tuote. Tallinnan kolme liikettä palvelee, Lootsi 8 -kaupassa isoin valikoima, varastomyymälä.

SuPerAlko: tuotteita 34 / 44, aika monta tuotetta hintavertailun väärässä päässä eli siellä kaikkein kalliimmassa. Iso valikoima vodkaa vertailun ulkopuolella, hintatietoisuus kannattaa.

Sadama Market: tuotteita 18 / 44, satamissa myymälöitään pitävä ei runsaalla valikoimalla brassaile, muutamat kaikkein edullisimmat tuotteet löytyy täältä.

Alcostock: tuotteita 19 / 44, valikoimaa riittää, keskihintainen nettikauppa jossa muutama tuote todella kallis ja osa tuotteista todella edullisia.

AlkoTraz: tuotteita 23 / 44, hintavertailun ehdoton voittaja, todella monta tuotetta nettihinnaston mukaan kaikkein edullisemmin. Jos nyt pitäisi hankkia vertailun tuotteet edullisimmin, tämä olisi osoite.

Viinapörssi: tuotteita 29 / 44, iso valikoima, mutta herranduudeli mitä hinnat. Peräti 13 tuotteessa kalleimmat hinnat ja loputkin tuotteet aika kalliilla, tämäkö on se kuuluisa turistirysä Sadamarketin talossa jota pitää kaikin keinoin vältellä?

Tallink: tuotteita 15 / 44, nettihinnaston mukaan ei mikään seilaava säästömarket vodkan osalta. Tarkkana saa hinnan kanssa olla monen tuotteen kohdalla vaikka miedommat olisi halpoja.

Tallink Pre-Order: tuotteita 17 / 44, tämän hinnaston mukaan ei kannata ostaa laivalta vaan pre-orderista. Moni pullotuote vertailun edullisin, löytyy myös isompia pakkauksia. Plussaa siitä.

Viking Line: tuotteita 10 / 44, halvat matkat näkyvät isoina hintoina kaupoissa. Vain 10 tuotetta vertailussa ja niistäkin neljässä kaikkein kallein vaihtoehto.

Eckeröline: tuotteita 10 / 44, halpaa kossua, mutta siihen se sitten jääkin. Isoja hintaeroja varsinkin Tallinnan viinamyymälöihin. Suomalainen laiva, suomalaiset hinnat?

Vodka Hintavertailu Tallinna Tutuksi 2017

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti