perjantai 9. kesäkuuta 2017

ECKERÖ LINE MUUTTAA UUTEEN TERMINAALIIN 12.6.2017

Kauan tätä on odoteltu. Eckerö Line pääsee vihdoinkin nauttimaan uudesta terminaalirakennuksesta ja tottakai tästä nautinnosta pääsevät nauttimaan myös kaikki Eckerö Linen matkustajat. Eckerö Linen verkkokaupan asiakkaille tuli tänään sähköpostitse asiasta viime hetken tiedote ja laitetaan se nyt tähän vielä mikäli viesti ei ole jotakuta tavoittanut.

Maanantaina 12.6.2017 se sitten alkaa, muista oikea terminaali ja tarkista muuttuneet aikataulut!

(c) Eckeröline.fi

Tervetuloa matkaamaan uudesta Länsiterminaali 2:sta 

Eckerö Line siirtyy liikennöimään uudesta Länsiterminaalista (T2) maanantaina 12.6. Liikennöinnin siirtyminen uuteen terminaaliin takaa sinulle entistä sujuvamman matkallelähdön.

Yksi suurimmista parannuksista verrattuna vanhaan Länsiterminaaliin (T1) on matkustajien kävelymatkan lyheneminen: parhaimmillaan matka terminaalista laivaan lyhenee jopa puoli kilometriä. Lisäksi joukkoliikenneyhteydet ovat entistä paremmat: raitiovaunut 9 ja 6T kulkevat oven eteen, ja 2020-luvulla terminaalille alkaa kulkea myös kolmas raitiolinja.

Uuteen terminaaliin siirtyminen tuo lisäksi aikataulumuutoksen: se aikaistaa osaa m/s Finlandian lähtöjä 15 minuutilla. Helsingistä lähdetään päivällä klo 15.15, Tallinnasta klo 18.30 ja keskiviikon, torstain ja perjantain myöhäisilloissa Helsingistä klo 21.45. Uudet aikataulut tulevat voimaan myös maanantaina 12.6. ja löytyvät täältä alla olevan kuvan lisäksi.

Helsingin Sataman rakennuttama ja Tuomas Silvennoisen (PES-Arkkitehdit) suunnittelema uusi terminaali on aikaisempaa ympäristöystävällisempi. Se on muun muassa valaistu aurinkopaneeleilla tuotetulla sähköllä. Myös itse terminaalirakennus ihastuttaa: sen avaruus ja valoisuus sekä merelle avautuva näkymä saavat sinut sanomaan "vau". Toivotamme sinulle miellyttävää matkaa Länsiterminaali 2:sta!

(c) Eckeröline.fi

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti