keskiviikko 21. kesäkuuta 2017

TQILAKAZE - UUSI TAPA NAUTTIA SHOTTI

Blogitoimitukseen tuli sähköpostilla varsin mielenkiintoinen linkki eräältä vakiolukijaltamme. Hän oli bongannut melkoisen jännittävän Tqilakaze –nimisen tuotteen ja kyseli onko sivuston henkilökunta jo kokeillut tätä tuotetta? No, eipä ollut, mutta hetkellisen pohdinnan mukaan, olihan se tilattava. 14,95 euroa ei ollut paha hinta tästä laadukkaasta paketista. Pst... Tämä tuote on tarjouksessa Livikon kaupassa nyt hintaan 12,99€!

Kuvakaappaus Tqilakazen sivuilta

Tqilakazen kotisivuilla pääsee tsekkaamaan mistä on oikein kyse. Suomalaisethan nauttivat tequilaa vähän miten sattuu ja monta kertaa suolat ovat silmissä ja limet tai sitruunat kaupassa. Limen tai sitruunan joutuu myös ostamaan, kun tätä tuotetta käyttää, mutta se kruunaa tämän tuotteen käytön, ilman sitä kokemus taatusti jää vajavaiseksi. 

Mutta mikä ihmeen Tqilakaze?


Kyseessä on yksittäispakattu, hieman erilainen, mutta mahtava shotti. Legendaarinen tequilashotti on nyt laitettu uusiin kuoseihin ja se myös ohjeen mukaan nautitaan hieman eri lailla. Kätevän kokoinen paketti sisältää 50 millilitran Tequilan lisäksi mainioita lisävälineitä, joiden käyttöön opastetaan englanninkielellä tuotepakkauksessa. Nyt on panostettu todellakin laatuun.

Tqilakazen sivustolla on myös nähtävissä video, jossa kuvankaunis malli nauttii annoksen niin kuin pitää. Näkisimme tämän mainiona lahjana kenelle tahansa täysi-ikäiselle, polttariporukalle tai vaikkapa pihajuhliin ohjelmanumeroksi. Tällä jos jollain saa ystävät yllätettyä ihan milloin vaan. Pakkohan se oli kokeilla.  No ei muuta kuin tuote testaukseen.

Paketti auki ja mitä kaikkea täältä löytyykään. Heti ensiksi katse kiinnittyy paketissa olevaan valkoiseen Tqilakaze pantaan, joka siis laitetaan päähän. Tämä on olennainen osa tapahtumaa, loput selviää myöhemmin. Pieni tequilapullo, jossa on 5 senttilitraa tai 50 millilitraa tequilaa, shottilasi ja pieni laatikko, jossa pieni pussi suolaa ja kaksi ampullia. Hetkinen. Ampullia? Kyllä, nämäkin kuuluvat tähän rituaaliin olennaisena osana. Paketista löytyy myös varsin aidon näköinen feikki 500 euron seteli ja Tqilakaze lasinalunen. Kyllähän näillä tarvikkeilla mennään pitkälle.

No, testataanpa ohjeiden mukaan. Valmistellaan hieman ja kaadetaan tequila paketin mukana tulevaan shottilasiin ja laitetaan muutama viipaloitu lime lautaselle. 

Kuvakaappaus Tqilakazen sivuilta

Näin nappaat Tqilakazen oikein


1. Laitetaan Tqilakaze panta päähän. No tämähän tuntuu jo nyt jännältä.
2. Ripotellaan suolaa Tqilakaze lasinaluselle ja nuuskataan se jomman kumman nenänreiän kautta rullalle käärityn 500 eurosetelin kanssa. Huh, kuulostaa hurjalle, mutta loppupeleissä ei ehkä niin hurjaa. Ja tämän voi nyt tehdä ihan laillisesti. Tequila Suicidessa nuuskataan suola kädestä, mutta Peluri-tyylin nuuskaus tapahtuu rullatun 500 euron avulla Tqilakaze-lasinaluselta. Heh.
3. Napataan shotti Pohjanmaan kautta. Olipas hyvänmakuista.
4. Ja sitten limet käsiin ja tipautetaan pari tippaa molempiin silmiin. Tai vaikka vaan toiseen. Vähän kirvelee… yllättävän vähän kuitenkin.
5. Lyödään päätä pöytään kolme kertaa ohjeen mukaan. Hellästi, mutta tarpeeksi napakasti. Loppusilauksena vielä huuhdellaan silmät ja nenänreikä mukana tulleella nesteellä eli suolaliuoksella. Kirvely on poissa, mutta tequilahan vähän meni päähän. Sillä lailla sopivasti.

50 senttilitran tequila-pullosta saa kyllä otettua kivasti myös kaksi shottia tai vaikka shotin kahdelle eri henkilölle, jolloin shotti ei ole ehkä niin extremeä. Jos haluat napata itse kaksi shottia, voimme suositella että otat vain puolet suolasta ja tipautat limeä vain toiseen silmään. Jokainen toki omalla tavallaan.

Ja toisella kerralla sitten toinen shotti ja toisella nenänreijällä suolat ja limemehu toiseen silmään. Suorastaan älyttömän mahtava badass shotti! Ehkä kaikki tämä kuulostaa hurjalle, mutta kyseessä on kuitenkin pahamaineisen shotin varsin lempeä ja uudistettu versio. Ja mikä parasta, tästä jää muistojen lisäksi myös kiva shottilasi. Hauska muisto esimerkiksi polttareista.

Tqilakaze löytyy myös Livikosta, hinta 12,99€!


Myös Liviko on ottanut tuotteen myyntiin omiin myymälöihinsä ja tuotetta löytyy siis hyllytavarana Tallinnan kaupoista. Kannattaa olla kuitenkin nopea, sillä tuotetta myydään nyt tutustumistarjouksena 12,99 euroa, joka on todella edullinen hinta näin laadukkaasta tuotteesta. Oikea hinta on 14,95€, joten ei muuta kuin kaupoille mars.

Osta omaksi tai vaikka lahjaksi


Innostuitko? Kyllähän tämä paketti täytyy jokaisen kokea ihan itse, joten käy tsekkaamassa, miten saat itsellesi tämän tuotteen ostettua itsellesi Livikon lisäksi. Nettiosoitteet ovat: http://www.tqilakaze.eu/ ja https://www.tqila.eu/ Tuleemme myös piakkoin tekemään videon kun testihenkilömme nauttii Tqilakazesta omalla tavallaan. Pysy taajuudella. Meille voi toki lähettää omia videoita aiheesta, laita linkkiä kommentteihin tai meiliä tulemaan!

Tässä on oiva lahja jollekin jolla on jo kaikkea, oiva ohjelmanumero vaikkapa polttareihin tai muihin illanistujaisiin.

Hae Tallinnasta tai tilaa kotiovelle


Pakettia myydään siis Livikon kaupoissa ja voit tilata tuotetta Livikon verkkokaupan kautta pre-tqilakaze.eu.
orderina odottamaan hakuasi tai napata tuotteen Livikon kolmesta eri myymälästä, jos tuotetta ei ole jo myyty loppuun. Koska Liviko ei lähetä tuotteita Suomeen, voit toki tilata tuotetta netin kautta osoitteesta

Suomeen yhden boksin lähetys Maxikirjeenä maksaa 4,95€, kaksi 8,95€, 3-4 boksia 13,95€ (4-5 arkipäivää Suomeen). Toimituksena kotiovelle viisi Tqikakaze -pakettia maksaa 20 euroa, 6-9 kappaletta 15 euroa ja 10 tai useamman lähetys on ilmainen. (kuljetus 5-7 arkipäivää)


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti