Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

keskiviikko 14. kesäkuuta 2017

VIKING LINEN JA ECKERÖ LINEN TALLINNAN SATAMAN HENKILÖAUTOJEN LÄHTÖSELVITYSPAIKKA MUUTTUU

Tallinnan satamaa remontoidaan isolla kädellä ja nopeaan tahtiin. Nyt on vuorossa A- ja B-terminaalien rahti- ja henkilöautoliikenteen lähtöselvityspaikan vaihtuminen uuteen paikkaan 14.6.2017 alkaen.

Aikaisemmin henkilöautojen lähtöselvitys on aikaisemmin ollut B-terminaalin vieressä, mutta 14.6.2017 iltapäivästä alkaen kaikki toiminnot siirretään uuteen paikkaan. Uusi paikka löytyy A-terminaalin vasemmalta puolelta Tallinnasta päin katsottuna, sieltä mistä aikaisemmin autot ajettiin ulos laivasta. Tämä helpottaa satama-alueen ruuhkaa terminaalissa ja Viking Linen sekä Eckerö Linen lähtöselvitykset henkilöautoille Tallinnan satamassa sujuvat entistä paremmin.

Tallinnan sataman piirroskuva uudesta alueesta.

(c) Tallinnan Satama http://www.ts.ee
(c) Tallinnan Satama http://www.ts.ee
Viking Linen Tallinnan sataman ohjeet ja opastukset löydät tästä.

Viking Linen tiedote aiheesta Viking Linen sivuilla:

Tallinnan autolähtöselvitys muuttaa 14.6. 
Tallinnan sataman autolähtöselvitys muuttaa toiseen paikkaan 14.6. Viking XPRS:n vuoro klo 8 ja Viking FSTR:n vuoro klo 10.30 Tallinnasta Helsinkiin lähtöselvitetään 14.6. autojen osalta vielä entisessä paikassa, mutta Viking FSTR:n klo 15.30 lähdön ja kaikkien lähtöjen autot tästä eteenpäin lähtöselvitetään uudessa paikassa. 

Käytännössä uusi paikka on A-terminaalille tultaessa terminaalin vasemmalla puolella, eli siellä, mistä on jo aiemmin ajettu ulos laivasta. Katso uuden autolähtöselvityksen paikkaa kartalta.

(c) Viking Line www.vikingline.fi
D-terminaalissa on tehty huomattavia parannuksia myös Megastar-aluksen alukseen nousua ja poistumista varten ja kävelijöille on tarjolla lentokentiltä tuttuja kävelyhihnoja matkanteon helpottamiseksi. D-terminaalin laajennus on tulossa piakkoin ajankohtaiseksi ja rakennustyöt aloitetaan jo hyvin pian.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti