keskiviikko 14. kesäkuuta 2017

VIKING LINEN JA ECKERÖ LINEN TALLINNAN SATAMAN HENKILÖAUTOJEN LÄHTÖSELVITYSPAIKKA MUUTTUU

Tallinnan satamaa remontoidaan isolla kädellä ja nopeaan tahtiin. Nyt on vuorossa A- ja B-terminaalien rahti- ja henkilöautoliikenteen lähtöselvityspaikan vaihtuminen uuteen paikkaan 14.6.2017 alkaen.

Aikaisemmin henkilöautojen lähtöselvitys on aikaisemmin ollut B-terminaalin vieressä, mutta 14.6.2017 iltapäivästä alkaen kaikki toiminnot siirretään uuteen paikkaan. Uusi paikka löytyy A-terminaalin vasemmalta puolelta Tallinnasta päin katsottuna, sieltä mistä aikaisemmin autot ajettiin ulos laivasta. Tämä helpottaa satama-alueen ruuhkaa terminaalissa ja Viking Linen sekä Eckerö Linen lähtöselvitykset henkilöautoille Tallinnan satamassa sujuvat entistä paremmin.

Tallinnan sataman piirroskuva uudesta alueesta.

(c) Tallinnan Satama http://www.ts.ee
(c) Tallinnan Satama http://www.ts.ee
Viking Linen Tallinnan sataman ohjeet ja opastukset löydät tästä.

Viking Linen tiedote aiheesta Viking Linen sivuilla:

Tallinnan autolähtöselvitys muuttaa 14.6. 
Tallinnan sataman autolähtöselvitys muuttaa toiseen paikkaan 14.6. Viking XPRS:n vuoro klo 8 ja Viking FSTR:n vuoro klo 10.30 Tallinnasta Helsinkiin lähtöselvitetään 14.6. autojen osalta vielä entisessä paikassa, mutta Viking FSTR:n klo 15.30 lähdön ja kaikkien lähtöjen autot tästä eteenpäin lähtöselvitetään uudessa paikassa. 

Käytännössä uusi paikka on A-terminaalille tultaessa terminaalin vasemmalla puolella, eli siellä, mistä on jo aiemmin ajettu ulos laivasta. Katso uuden autolähtöselvityksen paikkaa kartalta.

(c) Viking Line www.vikingline.fi
D-terminaalissa on tehty huomattavia parannuksia myös Megastar-aluksen alukseen nousua ja poistumista varten ja kävelijöille on tarjolla lentokentiltä tuttuja kävelyhihnoja matkanteon helpottamiseksi. D-terminaalin laajennus on tulossa piakkoin ajankohtaiseksi ja rakennustyöt aloitetaan jo hyvin pian.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti