lauantai 9. syyskuuta 2017

EXCLUSIVE FINLANDIA-TAPAHTUMA TALLINNASSA JOULUKUUSSA

Ensimmäistä kertaa järjestettävä Exclusive Finlandia-tapahtuma on suomalaiselle yleisölle suunnattu yökerhotapahtuma. Kyseessä ei ole tavanomainen ilta yökerhossa, vaan tapahtuman tuottaja kertoo, että on mahdollisuus kokea jotakin uutta ja yllättävää. Tapahtuma juhlistaa myös tulevalla viikolla olevaa Suomen itsenäisyyspäivää etukäteen.


Illan pääesiintyjänä nähdään Elastinen, jolta tullaan kuulemaan myös uutta musiikkia. Elastisen lisäksi oman panoksensa antavat Rähinä Special eli Uniikki, Brädi ja Spekti sekä Iso-H. Tapahtumaa isännöi Radio Novan juontaja Esko Eerikäinen. Vaikka esiintyjät ovat Hip-hop artisteja, ei tapahtuma ole kuitenkaan suunnattu vain tämän genren kuuntelijoille. Tanssilattialla tullaan kuulemaan sekä suomalaisia, että kansainvälisiä hittejä. Tarkoituksena on tarjota uusia elämyksiä suomalaisille uudella maaperällä.

Käy tutustustumassa myös Exclusive Finlandian Facebook-sivuihin ja osallistu kilpailuun. Voit voittaa itsellesi ja kaverillesi VIP-liput pikkujouluajan kovimpiin bileisiin Tallinnassa.

Exclusive Finlandia

2. Joulukuuta 2017 klo 23 alkaen Club Factory, Tallinna

www.exclusivefinlandia.com

Liput: www.tiketti.fi  39€ / 70€ VIP

VIP-lippuihin sisältyy sisäänkäynti erillisen VIP-jonon ja -oven kautta sekä erillinen narikka. VIP-tilat sijaitsevat parvella, mistä on paremmat näkymät lavalle ja tanssilattialle. VIP-tiloissa oma baari.

Liput ovelta peruslippu 42 € ja VIP-lippu 75 €, mikäli jäljellä.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti