maanantai 11. syyskuuta 2017

LIVIKON SYKSYHINNASTO VOIMASSA 1.9.-30.11.2017

Livikon uusin hinnasto on vihdoin julkaistu. Monipuolinen ja tyylikkäästi toteutettu hinnasto on saatavissa Livikon myymälöistä ja luettavissa se on mukavasti netin välityksellä. Nyt on erinomainen aika tehdä jo pikkujouluostoksia tai käydä hakemassa juomia viilenevään syksyyn. Tai ainakin selailla hinnastoa ja tehdä ostoslistaa.

Livikon odotettu hinnasto-katalogi on paljon muutakin kuin pelkkiä edullisia hintoja, samoista kansista löydät tärkeää tietoa Livikon tuotteista. Saat kattavasti tietoa eri juomista, tarjolla on myös herkullisia drinkki- ja ruokareseptejä. Miltä maistuisi esimerkiksi Vana Tallinn Ice Coffee? Drinkkireseptin löydät 68-sivuisen katalogin sivulta 50.

Lue myös Livikon erikoistarjouksista, yhteistyökumppaneiden tarjouksista ja mobiililaitteisiin kätevästi saatavasta Livikon kanta-asiakaskortista. Tiesitkö muuten mitä hedelmää Calvados-alkoholiin lisätään? Sekin selviää tätä Livikon katalogia lukemalla.

Uusi Liviko Store & More hintakatalogi on voimassa 1.9. - 30.11.2017. Katalogin lisäksi parhaat tarjoukset Livikon verkkokaupasta ja kivijalkakaupoista löydät Livikon Kampanja-sivuilta.

Voit lukea Livikon hinnaston klikkaamalla hinnaston kansikuvaa

Mainio katalogi on luettavissa Issuu-palvelun kautta ja voit lukea hinnastoa myös tästä alapuolelta. Katalogin oikeasta alareunasta voit suurentaa katalogin koko sivun kokoiseksi. Antoisia lukuhetkiä!

Muistathan että voit tilata ennakkotilauksena kaikkia katalogin ja Livikon verkkokaupan tuotteita odottamaan noutoasi. Näin varmistat sen että seuraavalla Tallinnan-matkallasi tuotetta on varmasti varttu juuri sinulle.


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti