perjantai 1. syyskuuta 2017

CALLE TALLINNA SYYSKUUN TARJOUKSET 2017

Taas on hinnat callellaan ostajien lompakkoja kohti. Kaksi kauppaa Tallinnassa tarjoilee mainioita tarjouksia ja ennakkotilaamalla näitä ja paljon muita tuotteita valmiiksi odottelemaan noutoa varten säästää sievoisen eurokasan. 

Katso tarjoukset näistä kuvista tai vieraile Callen kotisivuilla katsastamassa mitä syyskuun tarjoukset tuovat tullessaan. Mm. mainioita viinitarjouksia, ota kuusi, maksa xx€. Ja nyt ei puhuta mistään kyykkyviineistä, vaikka tuolla hinnalla Alkosta ei taida saada kauheasti mitään pulloja...

Callen löydät D-terminaalia vastapäätä, entisen Pikku-Prisman tiloista, sekä remontin ja uudisrakentamisen pyörteissä olevasta Norde Centrumista. Norde Centrum on tarkoitus avautua kaikelle kansalle tässä syksyn kuluessa uudella Nautica-nimellä, avoinna tällä hetkellä ovat vain Calle ja Casino.

Sisäänkäynti Norde Centrumin Calleen tapahtuu sataman puolelta, tarkemmin sanottuna ja havainnoituna voit katsastaa paikan webbikameran välityksellä. 15 sekunnin välein päivityvän kuvan avulla et voi eksyä... samalla voit bongata vaikka kavereita tai sukulaisia.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti