maanantai 18. syyskuuta 2017

TEQUILA PATRON - NYT HUIPPUTARJOUS NOPEIMMILLE!

Pikkujoulut tulossa? Ja haluaisit tarjota jotain ehkä erilaista? Tequila PATRON voisi olla vastaus kysymyksiisi. Nyt myynnissä todella rajoitettu erä 5cl pulloja täydelliseen tukkuhintaan. Tilaa sähköpostilla osoitteesta info@tqila.eu tai soittamalla +372 539 59 352.


Tämän mahtavan tarjouksen myötä voit hankkia yhden laatikollisen 5 senttilitran teqilapulloja hintaan 295 euroa. (Normaalisti 444€) Yhdessä laatikossa on 60 pulloa eli yhdelle pullolle tulee hintaa hieman alle viisi euroa, eli 4,92€. Voit myös ostaa 12 pikkupullon paketin, tuolloin hinta on 12 pakkaukselle 65 euroa. Tuolloin yhden pullon hinnaksi tulee 5,42€. Tilatkaa kimpassa enemmän tai osta boxi itsellesi. Pulloille löytyy paljon uusiokäyttöä ja vain mielikuvitus on rajana.

Alkossahan tämä Ultra Premium 100% Agavesta valmistettu Tequila maksaa vastaavassa pullossa 7,49€, lisää tuotteesta voi lukea vaikkapa Alkon sivuilta. Säästät joka tapauksessa yli 2,5 euroa per pullo! Ja näillähän saa tehtyä vaikka hienoa sisustustyötä omaan kotibaariin. Tai miten olisi vaikkapa joulukuusen koristeeksi?

Nämä pullot ovat suorastaan harvinaisia ja esimerkiksi Virosta näitä et saa mistään muualta. Pulloissa on mm. käsintehty korkki ja muutenkin kyseessä on erittäin laadukas tuote. Tämän tuotteen hankkimisen jälkeen et tarvitsekaan sitten pikkujouluihin kuin suolaa ja sitruunaa / limeä / appelsiinia. Toki voit käyttää kauniin pullon sisällön vaikkapa erinomaisen drinkin tekoon. Tsekkaa lisätietoja vaikkapa tuotteen omilta virallisilta kotisivuilta.
Ota yhteys allaolevassa kuvassa löytyvään sähköpostiosoitteeseen tai puhelinnumeroon ja sovi ostosta. Tuotteet toimitetaan Tallinnan satamaan haluttuna päivänä ja ajankohtana noutoa varten. Toimi nopeasti, sillä tarjoustuotteita on rajoitettu erä!
Ei kommentteja :

Lähetä kommentti