sunnuntai 4. helmikuuta 2018

Calle helmikuu 2018 tarjoukset

Virossa viinan hinta sen kuin nousee, mutta tietyt tuotteet Tallinnassa ja Virossa ovat vielä todella paljon edullisempia kuin Suomessa. Latvia nousee monelle jo vaihtoehdoksi, mutta jos omalle ajalle laskee arvoa, on Tallinna edelleen se edullisin paikka hakea juomat ainakin pääkaupunkiseudulla.

Calle, jonka kaupat löytyvät D-terminaalia eli Tallinkin terminaalia vastapäätä ja Nautica keskuksesta, tarjoaa taas helmikuulle todella hyviä tarjouksia eri kategorioissa. Ja mikä parasta, näitähän voi tilata vaikkapa ennakkoon osoitteesta calle.ee ja noutaa ja maksaa tuotteet vasta seuraavalla reissulla. Jos olet vaikkapa menossa maaliskuun puolella Tallinnaan, voit tilata tuotteita nyt ja merkitä hakupäiväksi maaliskuun.

Helmikuun tarjouskatalogissa, jota voit selata tästä osoitteesta, löytyy paljon meheviä tarjouksia. Lonkeroa saa toki kaupoistakin, mutta Callen hinta 23,49 + pantit on edullinen edelleen. Samoin katalogista löytyvät karkkitarjoukset ovat edullista ostettavaa.


Viiniosastolla on paljon edullisia tarjouksia ja ns. Alkon kyykkyviinien hinnalla saat varsin hyviä tuotteita omaan ostoskoriisi. Tarjolla on mm. Helsingin Sanomien viime vuoden punaviinitestin voittajaviiniä alle 12 eurolla, Alkossa kyseinen tuote maksaa yli 33 euroa!


Tarjouksesta löytyy lisää viinejä ja Viron 100 -vuotista taivalta juhlistavia tuotteita.


Tuttuja tuotteita edullisilla hinnoilla.


Callen isommasta myymälästä löytyvät Vodka ja Whisky -osastot.

 

Tallinnan halvin on varsinainen myyntihitti.
Ei kommentteja :

Lähetä kommentti