keskiviikko 7. helmikuuta 2018

Liviko juhlii Viron 100v itsenäisyyttä mainioilla tarjouksilla!

Kaikkihan me varmasti jo tiedämme että Viro juhlii tänä vuonna 100-vuotista taivaltaan. Taival on ollut jopa kivisempi kuin Suomella, mutta siitä on todellakin 100 vuotta kun Viro ensimmäisen kerran itsenäistyi. Ja tätähän pitää juhlia! Liviko tarjoaa varsin mukavia tarjouksia juhlintaan, juhlit sitten Viron 100v itsenäisyyttä tai jotain muuta.

Vana Tallinn 100v juhlalikööri
Livikostoren sivuilla on jatkuvasti satoja erinomaisia tarjouksia, joita pääsee selaamaan kokonaisuudessaan Livikon Tarjoukset sivun kautta. Nämä tarjoukset toki näkyvät myös lukuisissa eri juomaosastoissa ja erotat ne keltaisella pohjalla olevalla hintalapulla.

Nämä tarjoukset kannattaa hyödyntää heti, sillä voit tilata juomat ennakkoon ja noutaa ne kun seuraavan kerran matkaat Viroon. Kannattaa siis hyödyntää hinnat ja mennä vaikkapa viikon tai kuukauden päästä ostamaan ja noutamaan tilatut tuotteet.

Tee ennakkotilaus Livikosta!


Tuotteita on laidasta laitaan, piccolopulloista aina laatikkoviineihin ja isoimpiin pulloihin. Viron itsenäisyyttä juhlitaan isosti 24.2.2018, ja tuolloin voisi olla vaikkapa mukava avata kuohuviinipullo tai sampanjapullo, jotka edelleen saat lähes poikkeuksetta paljon edullisemmin Virosta kuin Suomesta. Hyvänä esimerkkinä esimerkiksi vuoden 2017 vuoden kuohuviiniksi Suomessa valittu Freixenet Elyssia Gran Cuvee Cava - hinta Alkossa melkein 20 euroa, Livikossa alle 10 euroa. Ja kaikilla Viron ystävillä tulee olla baarikaapissa Vana Tallinn 100v juhlalikööriä, vai mitä?

Katsasta Livikon parhaat tarjoukset suoraan tästä allaolevasta ikkunasta tai siirry Livikon tarjoussivuille tekemään jo ennakkotilausta. Se edelleenkin kannattaa ja samalla varmistat että tuotteita on todella saatavilla kun seuraavan kerran Viroon pääset.



Ei kommentteja :

Lähetä kommentti