maanantai 26. helmikuuta 2018

Viinit eri horoskooppimerkeille – Livikolla yli 500 viiniä myynnissä

Kaikki Tallinnan-kävijät tietävät että erilaisia viinejä saa Tallinnasta oikein edullisesti. Hintatietoinen pitää toki olla, mutta lähes poikkeuksetta viini on Virossa edullisempaa kuin Suomessa. Suomessa viinejä juodaan yhä enemmän väkevien kustannuksella, joten viinitietous kasvaa myös koko ajan. Mitä on sinun lempiviinisi?


Eittämättä yksi parhaista ellei jopa paras viinivalikoima löytyy Livikon nettikaupasta ja Lootsi 8 -myymälästä. Yli 500 viinin valikoimasta pääsee valitsemaan suomalaisille tuttuja viinejä, mutta löytyy valikoimasta myös puna-, valko-, ja rosé-viinejä tuottajilta, joita ilmeisesti Suomen Alkossa ei ole välttämättä kuultukaan. Ei sovi myöskään unohtaa erilaisia kuohuviinejä ja samppanjoita, joita täältä saa edullisemmin kuin Suomesta. Ja mikä parasta Livikon viinivalikoimaan tulee jatkuvasti uusia viinejä tarjolle, kannattaa käydä selailemassa uutuusviinit läpi.

Suosittelemme myös tekemään sen oman ennakkotilauksen hyvissä ajoin ennen seuraavaa Tallinnan-matkaa, näin varmistat että suosikkituotettasi on varmasti saatavilla eikä käy vahingossa niin, että hyllystä tuote onkin juuri silloin loppu kovan kysynnän vuoksi.

Juuri oikea viini omalle horoskoopille?


Jokainen meistä varmasti tietää oman länsimaalaisen horoskooppimerkkinsä ja useimmilla voi olla myös kiinalaiseen horoskooppiin perustuva vuosihoroskooppimerkki tiedossa. Mutta entä mikä viini mahtaisi sopia näille horoskooppimerkeille?

Livikon sivuilta löytyy erinomaisen hauska kirjoitus näistä horoskoopeista ja viinilaaduista jotka voisivat sopia jokaisen omaan horoskooppimerkkiin. Ennen kuin klikkaat Livikon sivuille lukemaan tämän horoskooppijutun, mieti omaa horoskooppiasi ja pohdi mikä näistä voisi sopia juuri sinun horoskoopillesi?

Entä osaisitko yhdistää nämä viinit eri horoskooppeihin? Tarjolla kun ovat Rosé, Chenin Blanc, Cabernet Sauvignon, Chardonnay, Sauvignon Blanc, Lambrusco, Syrah, Riesling, Moscato, Pinot Grigorio, Pinot Noir ja Malbec. No, makuasioitahan nämä ovat, mutta kieltämättä näissä horoskoopeissa ja tietty niihin yhdistetyissä viineissä on jokin yhtäläisyys... vai mitä?

Käy kurkkaamassa mitä Liviko sinulle tarjoaa ja nappaa parhaat tarjoukset itsellesi tästä linkistä:

Liviko Horoskooppiviinit

Viinit juhlaan ja arkeen Livikosta

Nyt on myös hyvä hetki hankkia juomaa kevään juhlaan ja arkeen. Se kevätkin sieltä tulee vaikka tämän hetken pakkaset eivät välttämättä siitä annakaan signaaleja, mutta kyllä se sieltä tulee. Tekemällä nyt ennakkotilauksen voit esimerkiksi varmistaa että juuri oikeaa pääsiäisviiniä löytyy omasta viinivarastosta vuoden 2018 pitkinä pääsiäispyhinä (Pääsiäinen on 30.3.-2.4.2018).

Ja eipä siihen vappuunkaan ole kuin pari kuukautta aikaa, tänä vuonna Vappupäivä (1.5.2018) on tiistai, joten pitkä viikonloppu on edessä. Toukokuussa on sitten 10.5. Helatorstai ja monella seuraava perjantai on vapaata. Tuona viikonloppuna juhlitaan myös Äitienpäivää.

Selaa mahtavaa viinivalikoimaa ja tilaa tuttuja tuotteita tai kokeile jotain hieman erikoisempaa. Vaikkapa omaa horoskooppiviiniä? Saatat yllättyä miten hyvin tietty viini sopii luonteeltaan juuri sinulle.Ei kommentteja :

Lähetä kommentti