keskiviikko 14. helmikuuta 2018

Limusiini Tallinnassa tarjous - Luxlimu Ystävänpäivätarjous maaliskuun loppuun!

Oletko jo kokenut limusiinin Tallinnassa? Kyseessähän on varsin kätevä liikkumisväline, varsinkin jos ryhmän koko on 1-8. Yhdellä hinnalla auton saa käyttöön kuskin kanssa kokonaiseksi tunniksi ja useat nappaavat limusiinin kauppakassiksi jopa koko päiväreissun ajaksi. Aina voi hinnasta tietty neuvotella, mutta nyt Luxlimu tarjoaa ystävänpäivätarjouksen, joka on voimassa maaliskuun 2018 loppuun saakka. 


Ystävänpäivätarjous vain Tallinna Tutuksi -sivuston lukijoille!Nyt saat limusiinin tunniksi käyttöösi hintaan 55 euroa. Tarjous on voimassa 14.2. - 31.3.2018. 55 euron tarjoukseen kuuluu myös pullo kuohuvaa ja voit toki sopia Luxlimun myyntipalvelun kanssa useammasta pullosta tai voitte vaikkapa kaartaa paikallisen alkoholituotteita myyvän kaupan ovien eteen huolehtimaan nesteytyksestä.

Tallinna-katselmuksen tekee oivallisesti limusiinin kyydissä ja voitte antaa vaikkapa kuskin päättää reitin. Mikäli ryhmällänne on pidempään aikaa, Tallinnan ulkopuolella on lukuisia erinomaisia ympärivuotisia käyntikohteita. Voit tuoda mukana myös omaa musiikkia vaikkapa Spotifyn avulla, autoissa on bluetooth ja usb-liitännät.


Kuskit puhuvat mukavasti suomea ja tilaamisen voit hoitaa suomeksi nettisivujen www.luxlimu.ee kautta tai vaikkapa soittamalla numeroon +372 59 199 199. Kevät on luonnollisesti hieman hiljaisempaa aikaa matkustamisen osalta Tallinnaan, mutta tietyt päivät alkavat jo maaliskuun loppuun saakka olla todella varattuja. Jos kuitenkin haluat seurueellesi hieman parempaa kyytiä, varaa ajoissa limusiini käyttöönne. Palvelua ovat käyttäneet jo sadat suomalaiset asiakkaat, mikset myös sinäkin?


Toki voit koittaa varata limusiinin Tallinnasta kun olet paikan päällä, muista silloin Luxlimun numero +372 59 199 199 ja mainitse myös Tallinna Tutuksi -ystävänpäivätarjous, normaalisti tunti limusiinia 1-8 henkilölle ilman kuohuviiniä maksaa 65 euroa... Limusiini liikkuu koko Virossa, joten jos olet vaikkapa matkaamassa Tallinnasta Pärnuun, kyyditykset voidaan suorittaa limusiinilla. Muista kuitenkin varata kuljetukset ajoissa, jollain muulla saattaa olla sama juttu mielessä.


Huhtikuun aikana Luxlimu tuo ajoon myös uuden tulokkaan Tallinnan teille, mutta siitä lisää hieman myöhemmin... Jos olet menossa ennen maaliskuun loppua Tallinnaan, hyödynnä mainio Tallinna Tutuksi ja Luxlimu Ystävänpäivätarjous!
Ei kommentteja :

Lähetä kommentti