torstai 1. maaliskuuta 2018

Callen maaliskuun tarjoukset - osta edullisesti!

Viro se vaan nostelee verojaan ja sehän näkyy heti hinnoissa. Aina kannattaa kuitenkin tarkastaa tarjoukset ja Callen maaliskuun tarjouksissa onkin useampia erittäin hyviä tarjouksia. Eikä kyse ole vain yhdestä tai kahdesta tarjouksesta, Callen maaliskuun tarjouskuvastossa tarjouksia kun on kuusi aukeamaa! Näiden lisäksi tarjolla on tietenkin paljon muuta hyvillä hinnoilla.

Kuten moni varmasti tietää, Calle on muutakin kuin alkoholikauppa. D-terminaalia vastapäätä voi ostaa irtokarkkeja pienemmissä tai vähän isommissa erissä ja molemmat kaupat tarjoavat myös valikoiman erilaisia makeisia. Tässä tarjouslehdessä löytyvät muutamat hyvät tarjoukset myös sille osastolle.

Selaa Callen Maaliskuu -tarjouskuvastoa: Calle Maaliskuu 2018

Viinejä Callesta löytyy moneen lähtöön. On suomalaisille tuttuja juttuja ja sitten vähän niitä erikoisempia, ainakin mitä tulee Alkon valikoimaan. Kokeile rohkeasti, täältä löytyy runsaasti laatuviinejä kyykkyviinien hinnalla. Ja voit vaikka löytää oman suosikkiviinisi!

Selaa Callen Maaliskuu -tarjouskuvastoa: Calle Maaliskuu 2018

Todella suosittu ja arvostettu Antiche Terre Solo Passione Rosso on nyt "six-pack" tarjouksessa, samoin voit miksata oman kolmen viinitonkan paketin hintaan 27,99e. Callesta löydät myös suomalaisten ikisuosikkia, Gato Negroa mukavaan hintaan.

Selaa Callen Maaliskuu -tarjouskuvastoa: Calle Maaliskuu 2018

Callesta löydät myös erilaisia juomasekoituksia ja hieman väkevämpää juomaa. Saku laatikko 12,99 + pantti 2.40€, tämä tarjous kannattaa ehdottomasti hyödyntää, jos Sakusta tykkäät. Tilaa vaikka ennakkoon tämän kuun puolella ja nouda ensi kuussa!

Selaa Callen Maaliskuu -tarjouskuvastoa: Calle Maaliskuu 2018

Oma osastonsa Callessa on myös väkeville ja täältä löytyy myös isoja tarjouksia sille osastolle. Vaikka verotus on kiristynyt, ovat nämäkin tuotteet Suomen hintoihin melko alhaisia, jos siis Alkosta näitä kaikkia tuotteita edes aina löytyy. Ja jos löytyy, ovat tuotteet ehkä jopa pienemmässä paketissa.

Selaa Callen Maaliskuu -tarjouskuvastoa: Calle Maaliskuu 2018

Giniä pönikässä tai shampanjaa lahjaksi? Nämäkin löytyvät Callesta. Voit tilata oman tilauksesi ennakkoon ja maksaa vasta paikan päällä kun noudat tavaroita. Oletko jo vieraillut Callen Tallinnan molemmissa liikkeissä, D-terminaalia vastapäätä ja uudessa Nautica-keskuksessa?

Selaa Callen Maaliskuu -tarjouskuvastoa: Calle Maaliskuu 2018


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti