torstai 15. maaliskuuta 2018

Tallinkin helpot ostosristeilyt

Tallinkin ostosristeilyt ovat kasvattaneet koko ajan suosiotaan. Ostosristeilyillä tarkoitetaan tässä tapauksessa ostosmatkoja joissa tehdään tilaukset paikan päällä, Tallinkin omia lomakkeita käyttäen.

Ostosristeilyjä voit tehdä kaikilla Tallink laivoilla, Tallink Megastar, Tallink Star ja Tallink Europa tarjoavat kaikki omat, hieman erilaiset ostosristeilymahdollisuudet. Tutkaile tilauskaavakkeita ja vertaile hintoja. Kaikki nämä tarjoavat hieman eri vaihtoehtoja ja valikoimia ostosten tekemiseen.

Edullisten hintojen lisäksi isoja plussia ovat pantittomuus ja se, että pullotuotteita saa tilattua kätevästi laatikoittain. Myös muissa tuoteryhmissä on tarjolla erilaisia tukkupakkauksia.


Megastar viiden tunnin ostosristeily


Megastarin Shopping Cruise on viiden tunnin ostosristeily, jonka voi tehdä auton kanssa tai ilman. Kyseessä on päiväristeily, jonka aikana autoa ei ajeta pois laivasta, vaan Megastarin autotalliin, jossa matkustaja voi vierailla koko risteilyn ajan. Myymäläparkki sijaitsee mukavasti Traveller Superstoren alimman kerroksen kanssa samassa kerroksessa.


Risteilyn voi tehdä joko 10:30 tai 16:30 lähdöillä Helsingistä. Risteilyn aikana voi toki tehdä ostoksia vielä laivalta, mutta tilauslomakkeen kautta tilattuna automatkustaja saa 30 euron hyvityksen kun tilauskaavakkeella tehtyjen ostosten summa on vähintään 400 euroa.  Tilatut tuotteet on noudettavissa 30 minuuttia laivan lähdön jälkeen Tallinnasta.

Megastar Shopping Cruisen tilauslomake löytyy tästä. 
Lomakkeen saat myös auton lähtöselvityksestä.


Shuttle Car Shopping - hae tuotteet Tallinnan satamasta


Shuttle Car Shopping on tarkoitettu autolla liikenteessä olevien matkustajien käyttöön. Tilaus Shuttle Car lomakkeella ja tilauksen nouto poikkeaa muista laivaostosretkistä. Tilaajan tulee ajaa auto ulos laivasta, satamassa sijaitsevaan noutopisteeseen. Satama-alueelta ei saa poistua, vaan tilaajan tulee ajaa auto lastattavien autojen jonoon.

Tilauslomakkeella tehdyistä ostoksista saa 40 euron hyvityksen kun ostosten kokonaissumma ylittää 500 euroa. Tallinkin sivuilta löydät tarkemmat ohjeet kyseisen Shuttle Car Shopping – risteilyn varaamiseen.

Shuttle Car Shopping Cruisen tilauslomake löytyy tästä. 
Lomakkeen saat myös auton lähtöselvityksestä.


Europa Cruise Car Shopping – 22h risteilyn automatkustajille


Europa Cruise Car Shopping on puolestaan 22h -risteilylle lähteville tarkoitettu palvelu. Autolle parkkipaikan risteilylle lunastaville on mahdollisuus tilata tuotteita lomakkeella ja lomake tulee olla palautettuna kello 19:00 – 21:30 välisenä aikana laivan myymälään. Mikäli ostosten summa ylittää 400 euroa, saat 30 euron hyvityksen tilauskaavakkeella tekemistäsi ostoksista. Edulliset hinnat saavat näin vielä ylimääräisen alennuksen.

Tilaajan tulee saapua autokannelle seuraavana aamuna kello 8:30, jolloin tilaus toimitetaan auton luokse. Helppoa ostosten tekoa, huvimatka ja edulliset tuliaiset mukaan samalla reissulla.

Europa Cruise Car Shopping tilauslomake löytyy tästä. 
Lomakkeen saat myös auton lähtöselvityksestä.

Tallink Pre-Order - ihan eri juttu


Edellä mainituille risteilyille ei voi tehdä tilauksia Tallink Pre-Order sivuston kautta. Tallink Pre-Order on kuitenkin kätevä ja edullinen tapa tilata tuotteita vaikkapa viikon Viron reissun jälkeen tai vaikkapa päiväristeilyn tuliaiset yhdellä kertaa. Lue lisää Tallink Pre Order – palvelusta Tallinkin sivuilta.

Tallink tekee myös aina silloin tällöin muutoksia omiin hinnastoihinsa ja mikäli joku tilauskaavakkeen linkki ei toimi, se on todennäköisesti juuri päivitetty. Tuoreet ja ajan tasalla olevat tilauslomakkeet löydät aina Tallinkin sivuilta.Ei kommentteja :

Lähetä kommentti