tiistai 6. maaliskuuta 2018

Vana Tallinn uutuuskermalikööri herkuksi Naistenpäivään - tai vaikka Pääsiäiseen!

Vana Tallinn -likööri on varmasti monelle Tallinnankävijälle tuttu juttu ja juuri se legendaarinen liköörishotti joka on hyvä nauttia vaikkapa jälkiruuaksi tai ihan vaan lämmikkeeksi. Tästä legendasta on olemassa useampi erilainen versio ja tämän vuoden 2018 alkuun olemme saaneet jälleen uuden version tästä etelänaapurin nektarista. Tällä kertaa kermaliköörien joukkoon saatiin uusi tulokas.


After Ski juomaa jäiden kera? 
Uutuusversio Vana Tallinn -likööristä on Marsipaani. Tarkemmin sanottuna Vana Tallinn Marzipan Cream. 16% kermaisessa liköörissä yhdistyy erinomaisesti Vana Tallinn liköörin ja makean mantelikerman maku. Lisämakua tuovat vanilijan aromaattisuus ja sitrushedelmien kirpeys. Beigen värinen likööri sopii hyvin nautittavaksi jäiden kera, ihan vaan sellaisenaan tai vaikkapa kahvin joukkoon sekoitettuna.


Uutuuspullon moderni ilme on perin romanttinen ja kuvituksesta löytyvät niin mantelipuun hedelmiä kuin mantelinkukkia. Nämä kuvastavat Vana Tallinn tuotemerkin mukaan tuotteen herkkää ja naisellista luonnetta. Tässä olisikin oiva tuote Naistenpäivän kunniaksi ja vaikkapa pääsiäisen pyhiksi nautittavaksi kaikille kermaliköörin ystäville.

Vana Tallinn Cream Marzipanin värikäs pullo
Oletko jo maistanut muita Vana Tallinn kermatuotteita? Vana Tallinn Cream Original, Vana Tallinn Cream Chocolate, Vana Tallinn Cream Coffee, Vana Tallinn Cream Ice Cream, Vana Tallinn Yoghurt Cream ja nyt Vana Tallinn Marzipan Cream on uusin tulokas tähän tuoteperheeseen. Katso myös muut Vana Tallinn -tuotteet Livikon sivuilta.


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti