perjantai 16. maaliskuuta 2018

Nyt se on varmaa, kevät on täällä! Livikon kevätkatalogi 2018 julkaistu!

Varmoja kevään merkkejä on vihdoin ilmassa. Aurinko paistaa pidempään ja lämpötilat nousevat päivällä reippaasti yön pakkaslukemista. Yksi kevään merkki on tietenkin myös Livikon kevätkatalogin ilmestyminen nettiin ja Livikon myymälöihin. Katalogin voit lukea myös meidän sivuiltamme!

Ja kuten aikaisemmin on tullut todettua, kyseessä ei todellakaan ole mikään tylsä hinnasto, vaan 68 -sivuinen Liviko Store & More -katalogi sisältää tuotteiden hintojen lisäksi paljon muutakin. Tarjolla on mainioita tuote-esittelyitä ja tarinoita näiden katalogissa esiintyvien tuotteiden takaa. Lue lisää vaikkapa Louis Jadot - merkkiviineistä tai miten valmistat tonnikalapihvejä limetinmehussa.

Entä oletko jo maistanut Craftersin mustikka-giniä? Mielenkiintoinen makuyhdistelmä, jonka luulisi sopivan marjahullulle suomalaiselle. Tästä lehdestä löydät myös jo aikaisemmin julkaistun viinihoroskoopin, tsekkaa mikä viini sinä olet horoskoopiltasi.

Lue lehti Issuu-palvelusta, lataa koneellesi tai nouda oma Livikon myymälöistä. Kyllä, kevät on täällä! Klikkaa kuvaa ja pääset lukemaan Liviko Store & More 1.3.-31.5.2018 tuotekatalogia.


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti