tiistai 24. kesäkuuta 2014

Juomat netistä kotiovelle laillisesti ja nopeasti

PÄIVITYS, JUOMAKAUPPA.EU ON LOPETTANUT TOIMINTANSA.

Juomakauppa.eu laittoi Tallinna tutuksi -blogin ylläpitäjille tulemaan iloisen yllätyksen. Pääsimme maistelemaan etukäteen Juomakauppa.eu:n jo ennestään suureen valikoimaan pian ilmestyviä muutamia pullotteita. Kuuden pullon satsi tuli mukavasti Juhannuksen jälkeen paikallisen Matkahuollon toimipisteeseen ja sieltä paketin sai helposti henkilöllisyystunnuksella ja allekirjoituksella. Ja ei kun avaamaan, tämähän muistuttaa hieman joulua! No näillä keleillä siitä ei olla kaukana.

Saamme melkein vieläkin viikoittain kyselyjä, onko netistä alkoholin ostaminen laillista, turvallista ja moraalisesti oikein. No, tuosta viimeisestä nyt voi olla montaa eri mieltä, mutta Juomakauppa.eu on varmasti se turvallisin ja laillisin systeemi mitä tällä hetkellä löytyy. No tietty ostamalla siitä paikallisesta pitkäripaisesta tiedät varmasti mitä saat, mutta jos otetaan nettipalvelut huomioon, vetää Juomakauppa pisimmän korren. Suomenkielinen sivusto ja palvelu pelaa.

Alkoholiverot maksetaan Suomeen, joten jokainen voi todella turvallisin mielin tilata laajasta valikoimasta vaikka ja mitä. Suosittelen myös Juomakauppa.eu:n mainiota Premium-palvelua, sillä silloin riittää että tee tilauksen ja tilaat kyseisen palvelun, kaikki maksut ja paperityöt hoidetaan puolestasi. Eikä tarvitse todellakaan jännittää jääkö juomat Tullin sedille ja tädeille jemmaan.

Monelle tuntuu olevan ihmetyksen aihe miten pullot (varsinkin lasipullot) voivat tulla perille särkymättä. Juomakaupan paketointi oli tälläkin kertaa varsin mainioita, jokainen pullo oli erillisessä pahvilokerossa, vaaleanvihreitä pehmusteita ei oltu säästelty ja jokainen pullo oli vielä kääritty erilliseen pakkauspaperiin, jotta etiketti säilyy perille ehjänä ja koskemattomana. Tälläkin kertaa paketointi oli siis mallikkaasti tehty, mutta samalla avaaminen ja paketin purkaminen oli todella helppoa.


Paketista paljastui kuusi pulloa, jotka ovat siis tulossa jollain aikavälillä Juomakauppa.eu:n valikoimaan. Valioima on siis jo nyt todella laaja, sillä sivustolta löytyy laaja olutosasto, väkevöidyt viinit ja sherryt, kuohuvat viinit, viinit ja alkoholit erikseen. Ehdottomana helmenä on valmiit Suomi-paketit, joiden sisältö vaihtelee olut- ja viinipaketeista aina lajitelmapaketteihin. Ja Juomakauppa.eun sivuilta löytyvät myös ne vähän isommat viinipakkaukset, miltä kuulostaisi 10 litran viinitonkka puna- tai valkoviiniä kotibileisiin? Toki molemmat käy.

Hyvänä edullisten hintojen esimerkkinä on vaikkapa Franziskaner Hefe-Weissbier -paketin tilaaminen Suomeen. Paketissa on 39 kappaletta kyseistä olutta. Hintaa tuolle on laitettu nettikaupassa 43,65e. Kun tähän lisätään Suomen alkoholivero, saadaan summaksi 75,51e. Ja koska näiden pullojen hakemiseen menisi tietenkin aikaa ja rahaa, niin kuljetus tietenkin maksaa. Tämän satsin kuljetusmaksu on 33,20e, joten koko paketille tulee hintaa melkein kotiin kannettuna yhteensä 108,71e. Ei paha hinta 39 puolen litran pullosta, jotka Alkossa maksaisi paljon enemmän. Sivuston mukaan saat nämä juomat Juomakaupasta 26% halvemmalla. Huh.

Valikoimasta löytyy paljon tuotteita, joita ei Alkosta ei välttämättä saa edes tilaamalla. Suurinta osaa ei löydy edes Tallinnan myymälöistä. Vaikka Tallinnasta ostaminen on kieltämättä samalla huvin ja hyödyn yhdistämistä ja rahan säästämistä, niin tämä tapa tilata juomaa melkein kotiovelle on jo naurettavan helppoa. Kenelle tätä sitten suosittelisi? No, varmasti kaikille täysi-ikäisille, jotka haluavat tilata juomia kotiin ja jotka haluavat kokeilla ehkä jotain erikoisempia ja toisaalta tuttujakin tuotteita.

Voimme kuvitella että pohjoisessa Suomessa asuville tämä on ihan ykkösjuttu, mutta voimme suositella tätä palvelua surutta myös Etelä-Suomessa asuville. Tsekkaa ihmeessä tarjonta ja laita tilausta vetämään!

PS. Juomakauppa,eu:n sivuilla lukee seuraavaa: Kesätauko! Ma 23.6. — ti 22.7.2014 tehdyt tilaukset käsitellään ja toimitetaan ke 23.7.2014 alkaen. Jos teet tilauksen tauon aikana, syötähän ihmeessä alennuskoodi SUMMER2014 kassalla su 20.7.2014 asti saadaksesi 10% alennuksen tilauksesi tuotteiden loppusummasta.


1 kommentti :

  1. Hieno palvelu, mutta sivuston kirjasin on TODELLA hankala lukea ja hahmottaa. Vaihtakaa se vaikka Comic Sansiin. Pliis.

    VastaaPoista